Üniversitespor mutlu

Üniversitespor mutlu

Play-Off çeyrek final turunda güçlü rakibi TED Ankara Kolejlileri saf dışı bırakan Selçuk Üniversitesinde moraller yerinde

Play-Off çeyrek final turunda güçlü rakibi TED Ankara Kolejliler’i saf dışı bırakan Selçuk Üniversitesi’nde moraller yerinde. Sarı-mavililer, yarı final turu için çalışmalarına start verecek

 

 

Basketbol Erkekler 2. Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi koşar adımlarla Beko Basketbol Ligi’ne ilerliyor. Play-Off çeyrek final maçında şampiyonluğun güçlü adayı Optimum Ankara TED Kolejliler’i iki maçta da yenerek eleyen sarı-mavililerde Final-Four’a kalmanın mutluluğu yaşanıyor. Sezona mutlak şampiyonluk ve Beko Basketbol Ligi hedefi ile başlayan ancak sezon boyunca inişli-çıkışlı bir grafik çizen ve iki antrenör değişikliği yaşayan Torku Selçuk Üniversitesi, Halil Üner ile inanılmaz bir çıkış yakaladı.

 

Son olarak ligin kesin şampiyon takımı gözü ile bakılan Optimum TED Ankara Kolejliler ile çeyrek finalde eşleşen Torku Selçuk Üniversitesi güçlü rakibini önce Ankara’da sonra da Konya’da yenince seride durumu 2-0 yaptı ve son dört takım arasına girdiğini ilan eden ilk takım oldu. Sarı-mavililerin Optimum TED Ankara Kolejliler ile Torku Arena’da oynadığı ikinci maç ise görülmeye değerdi.

 

Yaklaşık 4 bin taraftarın son saniyeye kadar çılgınca destekliği maçta kenar yönetim ve sporcular ise Beko Basketbol Ligi’ne çıkma adına gerçekten görülmeye değer bir mücadele ortala koydular. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte sahaya inen 4 bin dolayındaki taraftar önce Antrenör Halil Üner ve sporcuları tek tek omuzlarına alarak galibiyeti kutlarken, ardından da binlerce kişi çalan ‘Konyalım yürü’ türküsü ile dakikalarca halay çekip eğlendiler.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.