Üniversitespor moralli

Üniversitespor moralli

İstanbulspor’u 106-75 mağlup ederek ligde kötü günleri geride bırakan Üniversite’de yüzler gülüyor. Kulüp Başkanı Turgut, aldıkları galibiyetle yaşadıkları şanssızlıkların ardından çıkışa geçeceklerini söyledi

Türkiye Erkekler Basketbol İkinci Ligi B Grubu'nda mücadele eden temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi'nde İstanbulspor karşısında alınan farklı galibiyetin sevinci yaşanıyor. Son üç maçını kaybeden ve çıkış arayan Sarı-mavili ekip kendi sahasında oynadığı karşılaşmada İstanbulspor'u 106-75 mağlup ederek galibiyet özlemini dindirirken, moral kazandı. Rakibi karşısında özellikle hücumda etkili bir performans ortaya koyan Selçuk Üniversitesi'nde Sertay 16, James 15, Salih 13, Kaan 10, Melih, Murat Yolcu ve Fırat 9'ar, Hakan 8, Caner ve Emre 5, Cihad 4, Onat ise 3 sayı kaydetti.
Maçta Selçuk Üniversitesi adına forma giyen tüm oyuncular sayı kaydederken, temsilcimiz maç boyunca yüzde 57 isabetli şut yüzdesiyle oynadı. Temsilcimiz bu hafta deplasmanda karşılaşacağı Başakşehir maçının hazırlıklarına ise 1 günlük izinin ardından start verdi. Günde çift antrenman yaparak hazırlıklarını sürdürecek olan temsilcimizde hedef zorlu karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak yükselişini sürdürmek.
TURGUT: ÇIKIŞIN BAŞLANGICI
Torku Selçuk Üniversitesi Kulüp Başkanı Prof. Dr. Kürşat Turgut maçın ardından 2. Başkan Zeki Çimen ve yöneticilerle birlikte soyunma odasına giderek oyuncuları kutladı. Takım olarak iyi mücadele ettiklerini ve önemli bir galibiyet aldıklarını belirten Başkan Turgut, "Üst üste yaşadığımız şanssızlıkların ardından çıkışa geçmemiz gerekiyordu. Bu anlamda İstanbulspor maçı önemli bir fırsattı. İyi oynayıp haklı bir galibiyet elde ettik. Üç hafta sonra kazandık ve çıkışı başlattık. İnşallah önümüzdeki süreçte seri galibiyetler alıp üst sıralara doğru tırmanışımızı sürdüreceğiz" dedi.
ÇİMEN: HEDEF 5'TE 5 YAPMAK
Sarı-mavili kulübün 2. Başkanı Zeki Çimen ise yaptığı açıklamada, ilk devrenin kalan 5 maçını kazanmak istediklerini söyledi. Sırasıyla Başakşehir (D), Tenis Eskrim Dağcılak (D), Beykoz, Akhisar Belediye (D) ve Hacettepe Üniversitesi ile çok zorlu geçecek 5 maç oynayacaklarına dikkat çeken Çimen, "Önümüzde zorlu maçlar var ama artık bizim maç kaybetme lüksümüz bulunmuyor. İlk 6 haftayı 3 galibiyet ve 3 yenilgi ile tamamladık. Grubumuzda çok çetin bir yarış var. Hedefimiz ilk devrenin kalan 5 maçını kayıpsız geçip devreyi en iyi şekilde tamamlamak. İnşallah haftalar geçtikçe bu takım daha da iyi olacak. Biz takımımıza sonuna kadar güveniyoruz" diye konuştu.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.