Üniversitede transfer hesapları

Üniversitede transfer hesapları

Beko Basketbol Liginde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesinde Fenerbahçe Ülker karşısında alınan farklı mağlubiyetin üzüntüsü yaşanıyor.

Play-Off hedefiyle mücadelesine devam eden ancak son haftalarda üst üste aldığı kötü sonuçlarla ilk 8 yarışında yara alan sarı-mavililerde transfer için kollar sıvandı. Takımdan ayrılan Edmund ve Berkay’ın yerlerine 1 ve 5 numaralı mevkilerde oynayacak iki transfer yapmayı düşünen Üniversitespor yönetimi arayışlarını son aşamaya getirdi. Bir yerli bir yabancı transferi yapacaklarını ifade eden Üniversitespor Genel Menajeri Murat Çetinkaya, transferi bu hafta içi bitirmeyi düşündüklerini ve yeni transferleri Aliağa maçına yetiştirmek için çalıştıklarını söyledi.
GÖZLER ALİAĞA’YA ÇEVRİLDİ
Fenerbahçe Ülker’e farklı yenilen Üniversitespor, Aliağa maçının hazırlıklarına bugün başlıyor. Ligde şampiyonluk kovalayan Fenerbahçe Ülker’e deplasmanda 107-78 mağlup olarak kötü gidişe dur diyemeyen Mutlu Akü Selçuk Üniversitespor’da bu maç bir yana bırakılarak gözler Aliağa Belediyespor ile iç sahada oynanacak 13. hafta karşılaşmasına çevrildi. Fenerbahçe Ülker karşılaşmasının hedef maçları olmadığını belirten Üniversitespor antrenörü Cengiz Karadağ, takımdan ayrılan ve eksik oyuncuların yokluğunda 6-7 oyuncuyla Fenerbahçe maçına hazırlandıklarını ve bu sonucun kaçınılmaz olduğunu söyledi. Üniversitespor’da Fenerbahçe maçı sonrası oyunculara 1 günlük izin verilirken, cumartesi günü oynanacak Aliağa Belediyespor maçı hazırlıkları bugün start alacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.