Üniversite turu istiyor

Üniversite turu istiyor

Sıkıntılı geçen sezonda Play-Off turunda iyi sonuçlar alan Selçuk Üniversitespor, ligin en güçlü takımı olarak gösterilen TED Koleji ile Yarı Finalin 2. maçında karşılaşıyor

Türkiye Erkeklen Basketbol 2. Ligi’nde şampiyonluk mücadelesi veren Torku Selçuk Üniversitespor bugün şampiyonluk yolundaki en önemli maçına çıkıyor. Ligin tartışmasız en güçlü takımı olarak gösterilen TED Kolejlilerle Yarı Finalde eşleşen ve tur şansı verilmeyen ekibimiz, ilk maçta Ankara deplasmanında karşılaştığı rakibini şok etmiş ve elde ettiği 2 sayı farklık galibiyetle seri de 1-0 öne geçmişti. Galibiyetlerle 2’ye ulaşan takımın Final-Four’a kalacağı ligde, serinin ikinci maçı bugün oynanacak.

 

Müsabaka ile ilgili tüm hazırlıklarını tamamlayan ve kampa giren ekibimizde önemli bir eksik bulunmuyor. İlk maçta deplasmana gelen taraftarının da desteğiyle Ankara’dan zaferle dönen ve rakibini 87-85 mağlup ederek sürpriz bir sonuca imza atan Sarı-Mavililer, bugün oynayacağı ikinci maçta ise işi bitirmek ve Final-Four biletini almak istiyor. Karşılaşmaya taraftarların da büyük ilgi gösterdiği ve bugünkü maçta salonun tamamen dolmasının beklendiği belirtildi.

 

Otoriteler seriden galip çıkan takımın büyük bir aksilik olmaması durumunda Beko Basketbol Ligine yükseleceğini belirtmesi maçın zorluk derecesini de gözler önüne seriyor. Bugün oynayacağı maça tam anlamıyla bir final olarak bakan Sarı-Mavililerde, antrenör Halil Üner, “Çok kaliteli bir kadromuz var. İlk maçta rakibimize gücümüzü gösterdik. Bugünkü maçta da taraftarımızın desteğiyle kazanacağımıza ve Final-Four’a çıkacağımıza inanıyoruz” dedi. Torku Arena’da oynanacak Selçuk Üniversitespor-TED Koleji maçı saat 17.00’de başlayacak.

 

ÜNİVERSİTENİN RAKİBİ HIRSLI

 

Hafta sonu oynanan Türkiye Basketbol 2. Ligi çeyrek final ilk maçında temsilcimiz Torku Selçuk Üniversitesi'ne 85-87 mağlup olan Optimum TED Ankara Kolejliler bugün oynayacakları 2. maça iddialı çıkacak. Kolejliler takım antrenörü Hakan Yavuz, Konya Torku Arena'da oynanacak olan karşılaşma öncesi görüşlerini paylaştı.  Hakan Yavuz rövanş için bazı değişiklikler planladıklarını ve Konya’ya Ankara’daki yenilgiyi telafi etmek için gideceklerini belirtti. Yavuz şöyle devam etti:  “Sezonun emeği 1 maça dayanıyor. Avantaj el değiştirmiş gibi görünse de kaliteli kadromuzla serinin seyrini değiştireceğiz. lk maçta yaptığımız savunma hatalarını tekrarlamamamız gerekiyor. Elbette rövanşa 1-0 önde gitmek isterdik ama deneyimli ve derin kadromuz için bu kritik maçı deplasmanda oynayacak olmamızın büyük önemi olmadığını düşünüyoruz. Galip gelerek seriyi Ankara’ya taşıyacağımıza ve turu geçeceğimize kulüp olarak inancımız tam.”

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.