Üniversite Sınavında İlk 9 Bine Giren 24 Öğrencinin Tercihi Uaü Oldu

Üniversite Sınavında İlk 9 Bine Giren 24 Öğrencinin Tercihi Uaü Oldu

Bu yıl üçüncü eğitim öğretim yılına başlayacak Antalya'nın ilk özel üniversitesi Uluslararası Antalya Ünivesitesi'ne (UAÜ) bu sene ilk 9 binden 24 öğrenci kayıt yaptırdı. Mütevelli Heyeti Başkanlığını ünlü işadamı Fettah Tamince’nin...

Bu yıl üçüncü eğitim öğretim yılına başlayacak Antalya'nın ilk özel üniversitesi Uluslararası Antalya Ünivesitesi'ne (UAÜ) bu sene ilk 9 binden 24 öğrenci kayıt yaptırdı. Mütevelli Heyeti Başkanlığını ünlü işadamı Fettah Tamince’nin yaptığı üniversiteyi bu sene uluslararası öğrenciler hariç, Türkiye’den 500 yeni öğrenci tercih etti.

Konuyla ilgili Antalya Uluslararası Üniversitesi'nden yapılan açıklamaya göre öğrenci kayıtları devam ediyor. Bu yıl 115 yeni kayıt ile en çok öğrenci alan fakülte Hukuk Fakültesi oldu. İlk 9 bindeki 24 öğrencinin 19’unun UAÜ Hukuk Fakültesi’ni tercih etti.

Kayıt günlerinde ilgili birimleri tek tek dolaşan UAÜ Rektörü Prof. Cihat Göktepe, öğrenci ve velileri ile görüşerek, izlenim ve düşüncelerini aldı. Bu yıl Türkiye’den 500 öğrencinin üniversiteye kayıt hakkı kazandığını belirten Prof. Cihat Göktepe, öğrencileri kutladığını ifade ederek şunları söyledi: “Kendilerini ve ailelerini tebrik ediyorum. Üniversitemizdeki yaşamlarında kişisel, bilimsel ve sosyal gelişimlerini azami derecede artırmaları; huzurlu, kaliteli, çok kültürlü ve özgür ortamımızda mutlu olmalarını diliyorum.”

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.