Üniversite rahat

Üniversite rahat

Ligde bir ara sıkıntılı günler yaşayan sarı-mavililer Karşıyaka ve Casa TEDten sonra Pazar günü Antalya Kepezi mağlup ederek 3te 3 yapmak istiyor. Karadağ: Oyuncularıma güveniyorum

BEKO Basketbol Ligi’nde üst üste aldığı galibiyetlerle nefes alan temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi Pazar günü saat 16:00’da evinde konuk edeceği Antalya Kepez karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürüyor. Pınar Karşıyaka ve Casa TED Kolejliler’i yenerek büyük moral bulan sarı-mavililer, Kepez’i mağlup edebilmek için kolları sıvadı. Monty ve Jamar’ı gönderdikten sonra Meksika liginde Hokones UV Xalapa takımında oynayan Leroy Hickerson ile anlaşma imzalayan sarı-mavililer,bir oyuncu daha transfer etmeyi planlıyor.

Leroy Hickerson bu sezon Liga Americas'ta 17.0 sayı ortalaması, 7.3 ribaunt, 3 asist ve 3 top çalma ile oynadı. Hickerson’u uzun görüşmelerin ardından transfer eden yönetim, ikinci yabancı da da ince eleyip sık dokuyor. Bu transfere hız veren yönetim, Kepez maçında Hickerson ile birlikte bu oyuncuya da forma giydirmeyi planlıyor.
Genel Kaptan Murat Çetinkaya, yabancı transferlerin takıma faydalı olacağını belirterek, Kepez maçını kazanmak istediklerini söyledi. Karşıyaka ve Casa TED galibiyetlerinin çok önemli olduğunu vurgulayan Çetinkaya, “Kalan 7 haftada en az 4 galibiyet almak istiyoruz. Takımda birkaç haftaya kadar esen olumsuz hava ortadan kalktı. Oyuncularımız aldıkları galibiyetle cümle aleme kaliteli bir takım olduklarını gösterdiler. Ligde Kepez maçından sonra kalan 7 haftada kritik maçlar oynayacağız. Son haftalarda korkulu rüya görmemek için seri galibiyetler hedefliyoruz” dedi
KARADAĞ: OYUNCULARIMA GÜVENİYORUM
Üniversitespor için işlerin kötü gittiği anlarda eleştirilerin odağı olan Antrenör Cengiz Karadağ’ın Kepez maçının kazanılması halinde 3’te 3 hedefi tutmuş olacak. Pınar Karşıyaka maçından önce 3’te 3 hedefi ortaya koyan tecrübeli çalıştırıcı yaptığı isabetli tahminle takımını ne kadar iyi tanıdığını göstermiş oldu. Takım olarak ligden düşeceklerine hiçbir zaman inanmadıklarını belirten tecrübeli çalıştırıcı, “Antalya Kepez maçından sonra Mersin ve Oyak Reno maçlarından en az kayıpla ayrılırsak büyük ihtimalle kümede kalırız” diye konuştu.
23. HAFTA PROGRAMI BELLİ OLDU
Beko Basketbol Ligi’nde 23. hafta maçlarının programı belli oldu. Basketbol Federasyonu’ndan yapılan açıklamaya göre, ligde 23. hafta maçlarının programı şöyle: 21 Mart Cumartesi: 14.30 Türk Telekom-Fenerbahçe Ülker (Ankara Atatürk) 16.00 Antalya Büyükşehir Belediyesi-OYAK Renault (Antalya Atatürk) 16.00 Darüşşafaka Cooper Tires-Beşiktaş Cola Turka (Darüşşafaka Ayhan Şahenk) 17.00 Erdemir-Pınar Karşıyaka (Erdemir) 22 Mart Pazar: 13.30 Galatasaray Cafe Crown-Casa TED Ankara Kolejliler (Darüşşafaka Ayhan Şahenk) 16.00 Aliağa Petkim-Efes Pilsen (Aliağa Enka) 16.00 Banvit-Mersin Büyükşehir Belediyesi (Banvit Kara Ali Acar) 16.00 Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi-Kepez Belediyesi (Selçuk Üniversitesi 19 Mayıs)

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.