Üniversite mücadeleden memnun

Üniversite mücadeleden memnun

Beko Basketbol Liginde 18. hafta müsabakasında lider Efese konuk olan ve güçlü rakibine 16 sayı farkla 90-74 yenilerek haftayı mağlubiyetle kapatan Mutlu Akü Selçuk Üniversitesporda yenilgiye karşın güçlü rakip karşısında sergilenen oyun ve direnç sevindi

Karşılaşma sonrası oyunculara iki gün izin verilirken, önümüzdeki cumartesi günü iç sahada oynanacak olan Galatasaray maçı hazırlıkları pazartesi günü başlayacak.

Mutlu Akü Selçuk Üniversitespor Genel Menajeri Murat Çetinkaya, Efes’in gücünü bildiklerini belirterek, “Ligde ilk maç dışında oynadığı tüm karşılaşmaları kazanan rakibimiz karşısında galibiyetin sürpriz olacağını biliyorduk. Tabi ki Efes karşısına yenilgiyi kabullenerek çıkmadık. Maça çok iyi başladık ve ilk çeyreği önde tamamladık. Karşılaşma genelinde de direncimiz ve mücadelemiz iyiydi. Kesinlikle İstanbul’da ezilmedik” dedi.

Efes’in çok etkili silahları olduğunu da sözlerine ekleyen Çetinkaya, “İkinci yarının başlamasıyla birlikte aradaki güç farkı ortaya çıktı. Ama mücadelemiz ve maça asılmamız bizi sevindirdi. Bu karşılaşma bizim için hedef maçı değildi. Şimdi önümüzde Galatasaray ile oynayacağımız ve mutlak kazanmamız gereken bir maç var. Tüm dikkatimizi bu maça vererek seyircimiz önünde oynayacağımız bu karşılaşmayı kazanmak istiyoruz” ifadelerine yer verdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.