Üniversite moralsiz

Üniversite moralsiz

Darüşşafakaya da yenilen Üniversitede moraller bozuk. Antrenör Cengiz Karadağ: Bir şeylerin değişmesi gerekiyor, nelerin değişeceğine de yapacağımız toplantıdan sonra karar vereceğiz

Beko Basketbol Ligi’nde mücadele eden sarı-mavili temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi’nde Darüşşafaka mağlubiyetinin üzüntüsü yaşanıyor. Üst üste aldığı mağlubiyetlerle büyük moral kaybeden ve ilk yarıyı evinde alacağı galibiyetle kapatmanın hesaplarını yapan sarı-mavililer, evinde oynadığı karşılaşmadan yine umduğunu bulamadı. Camia olarak kenetlenen ve galibiyet parolası ile salona çıkan temsilcimiz ummadığı bir sonuçla ligin ilk yarısını kapattı. Karşılaşmanın ilk bölümlerinde oldukça iyi mücadele eden ancak yine son bölümlere doğru oyundan düşen Üniversitespor, iki yeni transferinden de umduğu performansı bulamadı. İlk yarı performansı ile tüm taraftarlarını üzen sarı-mavililer, ligi 20 puanla 13. sırada tamamladı.
Sezona play-off hedefiyle başlayan ancak bir türlü istikrarı yakalayamayan Selçuk Üniversitesi, son 7 maçında sadece 1 galibiyet elde edebildi. Geçtiğimiz gün kendi sahasında Darüşşafaka’ya 85-91 mağlup olan Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi, bir an önce toparlanmanın yollarını arıyor. Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi Antrenörü Cengiz Karadağ, Darüşşafaka maçından mağlup ayrıldıkları için üzgün olduklarını belirterek, “Evimizde kesinlikle kaybetmememiz gereken bir maçtı. Maçın son 5 dakikası neden kaybedildiğinin göstergesidir. Rakibimiz son 5 dakikada 23-10’luk üstünlük sağladı. Sahada maçı kazanma agresifliğini gösteremedikten sonra konuşacak fazla bir şey kalmıyor. Bir şeylerin değişmesi gerekiyor. Nelerin değişeceğine de bugün yapacağımız toplantıdan sonra karar vereceğiz” dedi. Öte yandan Cengiz Karadağ’ın bu açıklamalarından sonra mavi-beyazlı kulüpte antrenör değişikliği yaşanması bekleniyor.
Selçuk Üniversitesi Genel Kaptanı Murat Çetinkaya ise, aldıkları mağlubiyetten ötürü çok üzgün olduklarını söyledi. Lig’in ilk yarısını moralli kapatmak istediklerini ancak ummadıkları bir yenilgi aldıklarını ifade eden Çetinkaya; “Karşılaşmaya iyi bir başlangıç yaptık ancak sonunu getiremedik. Haftalardır yaşadığımız sorunu bu maçta da yaşadık. Yine maçın son bölümlerinde kaybettik. Taraftarlarımızı evimizde istediğimiz sonucu alamayarak oldukça üzdük. Lig’in ikinci yarısına daha iyi hazırlanarak bu sorunlarımızı çözmek istiyoruz. Hedefimiz olan play-off’tan daha fazla uzaklaşmadan iyi sonuçlar alarak ikinci yarıya başlamak istiyoruz. Bunun için yönetim kurulu olarak elimizden geleni yapacağız. İnşallah ikinci yarına daha iyi bir Üniversitespor izlettireceğiz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.