Üniversite moralsiz

Üniversite moralsiz

Telekom karşısında ağır bir yenilgi alan Üniversitesporda moraller bozuk. Savunma hattında etkisiz kaldıklarını belirten Çetinkaya, Aliağa önünde yakaladıkları çıkışı devam ettiremediklerini söyledi

Beko Basketbol Ligi’nin 14. haftasında deplasmanda Türk Telekom’a konuk olan ve güçlü rakibine 32 sayı farkla 110-75 yenilerek sezonun en ağır yenilgisini alan Mutlu Akü Selçuk Üniversitespor’da moraller bozuk. Ligde 4 haftalık düşüşü Aliağa karışında aldığı galibiyetle durduran ve Türk Telekom karşısına da kazanmak için çıkan sarı-mavililer, beklenmedik bir sonuçla salondan ayrılırken, Fenerbahçe Ülker’den sonra ikinci kez potasında 100’ün üstünde sayı gördü. Ekibimiz ligin 12. haftasında ise yine deplasmanda Fenerbahçe Ülker’e 29 sayı farkla 107-78 mağlup olmuştu.
Türk Telekom maçı sonrası görüşlerini aldığımız sarı-mavililerin Genel Menajeri Murat Çetinkaya, bu denli ağır bir yenilgiyi kesinlikle beklemediklerini ve çok üzgün olduklarını belirterek, iyi savunma yapamadıklarını dile getirdi. Rakibin son haftalardaki düşüşünden yararlanmayı düşündüklerini ve salona mutlak kazanmak için çıktıklarını belirten Çetinkaya, “Takım olarak kötü oynadık. İyi savunma yapamadık. İyi savunma yapamamanın yanında, Telekom’un dış atışlardaki yüksek başarı yüzdesi de skorun bu kadar farklı olmasında etken oldu. Bu sonuçtan ötürü taraftarlarımızdan ve camiamızdan özür diliyoruz” dedi.
Sezon başından beri savunmadaki sıkıntıyı çözemediklerini de sözlerine ekleyen Çetinkaya, “Yeni transferlerden Butler’in ilk maçıydı. Savunmadaki sıkıntıyı çözmek için kadroya dahil ettiğimiz Mutlu Demir de ikinci kez oynadı. İki oyuncumuzda henüz uyum sorununu aşamadı. İlerleyen haftalarda daha başarılı savunma yapacağımızı düşünüyorum. Önümüzde iç sahada üst üste oynayacağımız Darüşşafaka ve Antalya Büyükşehir Belediyespor maçları var. İki maçı da kazanarak bu ağır yenilgiyi unutturmak istiyoruz” iadelerine yer verdi. Öte yandan Beko Basketbol Ligi’nde 14. haftanın son maçı bugün Mersin Büyükşehir Belediyespor ile Kepez Belediyespor arasında oynanacak. Edip Buran spor salonunda yapılacak maç saat 18.00’de başlayacak. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.