Üniversite İstanbul’da

Üniversite İstanbul’da

Üniversitesporda tüm gözler yarın akşam oynanacak karşılaşmaya çevrildi. Bu karşılaşma için dün akşam İstanbula giden sarı-mavililer bugün Darüşşafaka Ayhan Şahenkte idman yapacak

BEKO Basketbol Ligi’nin 18.haftasında yarın akşam 20:00’de Efes’e konuk olacak temsilcimiz Mutlu Akü Selçuk Üniversitesi, zorlu karşılaşma için dün akşam 22:00’de İstanbul’a hareket etti. Konya’da hiçbir kurum ve kuruluş tarafından desteklenmeyen Üniversitespor’da yönetim tasarruf gerekçesiyle İstanbul’a takım otobüsüyle, oyuncular ve Antrenör Cengiz Karadağ ise uçakla gitti. Genel Kaptan Murat Çetinkaya, kulübün ekonomik durumunu göz önünde bulundurarak böyle bir karar aldıklarını söyledi. Üniversitespor kafilesi İstanbul’da Mecidiyeköy Sürmeli Hotel’de konaklayacak. Bugün karşılaşmanın oynanacağı Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu'nda son antrenmanını yapacak olan sarı-mavililer ardından maç saatini beklemeye başlayacak. Temsilcimizde sakatlığı devam eden kaptan İbrahim Öztürk dışında eksik bir oyuncu bulunmuyor. Sarı-mavililer maçın hemen ardından Konya’ya dönerek 19.haftada evinde konuk edeceği Galatasaray Cafe Crown karşılaşmasının hazırlıklarına başlayacak. Üniversitespor kafilesi İstanbul’dan ise otobüsle dönecek.
ÇETİNKAYA: EZİLMEDEN OYNAYACAĞIZ
Üniversitespor Genel Kaptanı Murat Çetinkaya, Efes karşısında ezilmeden mücadele edeceklerini söyledi. Efes karşısında kim olduklarını unutmadan son ana kadar mücadele edeceklerini belirten Çetinkaya, “Lider bir takıma karşı nasıl mücadele etmemiz gerekiyorsa öyle mücadele edeceğiz. Bugün basketbolseverlerden her maç sonrası iyi bir takım kurmuşsunuz diye övgüler alıyoruz. Bu bizim için moral verici. Mutlu ve Jamar’ın gelmesiyle takımın kimyası değişti. Ne olursa olsun son ana kadar mücadele eden bir takımız. Yarın akşamda son ana kadar mücadele edeceğiz. Ligde 7.sıra ile 15.sıradaki takımlar düşme korkusu yaşıyor. Bizim şu an için sergilediğimiz mücadele gelecek haftalar için bizi umutlandırıyor. Efes maçı olmayabilir ama Galatasaray maçını kazanarak Ted Koleji, Erdemir, Kepez ve Oyak maçlarına moralli çıkmak istiyoruz” diye konuştu.
ÇETİNKAYA: BAŞKAN BİZİM DE OTOBÜSÜMÜZE BİNSİN
BEKO Basketbol Ligi’nin tek üniversite takımı olmasına rağmen Üniversitespor’a gösterilen ilgisizlikten yakınan Genel Kaptan Çetinkaya, Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Akyürek’in takım otobüsüne binmesini istedi. Akyürek’in Konyaspor’u geçen hafta Ankaragücü deplasmanına uğurlamasına manidar bir gönderme yapan Çetinkaya şunları söyledi:
Şehir de öyle bir hava var ki biz sanki bu şehrin takımı değiliz. Üniversite takımı olabiliriz ama sonuçta Konya için mücadele ediyoruz. Ligin tek üniversite takımıyız. Başkaları bununla gurur duyarken, bize içerde destek bile verilmiyor. Sayın Akyürek bir sefer maçımıza gelsin. Konyaspor’u deplasmana uğurladığı gibi bizi de uğurlasın. Biz bu şehrin yöneticilerinden bize destek olmalarını bekliyoruz. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.