Uluslararası Fotoğraf Yarışması sonuçlandı

Uluslararası Fotoğraf Yarışması sonuçlandı

10 ülkeden 84 kişinin 316 fotoğrafla katıldığı Mizah, Gülmece ve Gülen Yüzler konulu Uluslararası Fotoğraf Yarışması sonuçlandı.

10 ülkeden 84 kişinin 316 fotoğrafla katıldığı “Mizah, Gülmece ve Gülen Yüzler” konulu Uluslararası Fotoğraf Yarışması sonuçlandı.
Uluslararası Fotoğraf Sanatı Federasyonu (FIAP), Uluslararası Fotoğrafçılık Birliği (UPI), Türkiye Fotoğraf Sanatı Federasyonu (TFSF), Sille Sanat Sarayı ve Akşehir Belediyesi’nin ortak organizasyonu ile “Mizah, Gülmece ve Gülen Yüzler” başlıklı Uluslararası Fotoğraf Yarışması sonuçları açıklandı. Yarışmaya en çok katılım sağlayan ülke 63 kişiyle Türkiye olurken, Çin 9 kişilik katılımcı sayısıyla 2. sırada yer aldı. Yarışmanın sergi ve ödül töreni 8 Temmuz'da Nasreddin Hoca Anma ve Mizah Günleri kapsamında yapılacak. Toplam 316 fotoğrafın katıldığı Uluslararası Fotoğraf Yarışması’nda 21 fotoğraf ödül alırken, 16 fotoğraf da sergileme aldı. Katılımcı ülkelerden Bulgaristan, Çin, Finlandiya, İran, Portekiz, Rusya ve Türkiye en az 1 ödül ve sergileme aldı. Yarışmada toplam 22 kategoride ödül verildi ve en çok ödülü Türkiye aldı.
FIAP altın madalyayı almaya hak kazanan isim Cihan Karaca olurken, UPI altın madalyayı kazanan isim Sami Uçan oldu. Cihan Karaca ayrıca FIAP Mansiyon, UPI Mansiyon ve Sergileme alan eserleri ile en çok ödül alan sanatçı olurken, FIAP'tan da en iyi fotoğrafçı özel ödülünü kazandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.