Ulusal Kanal'da yalan rüzgarı devam ediyor

Ulusal Kanal'da yalan rüzgarı devam ediyor

Halep'te 119 kişiyi katleden Beşar Esed'in Başbakanı Halaki, Ulusal Kanal'da Türk halkına ve Başbakan Erdoğan'a iftira ve hakaretler yağdırdı. Halaki, 'Halkımızın tüm ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılıyoruz' dedi.

Esed rejimi dostu Ulusal Kanal’da yalan rüzgarı devam ediyor.

Halep’te 119 kişiyi katleden Beşar Esed’in Başbakanı Wael Al-Halaki, Ulusal Kanal’da Türk halkına, onun başbakanına iftira ve hakaretler yağdırdı.

Ulusal Kanal’da Çimen Filiz tarafından gerçekleştirilen özel röportaj, Esed rejiminin ve onun Türkiye’deki işbirlikçilerin gerçek yüzünü ortaya çıkardı. Gün içerisinde onlarca varil bombası ile yüzden fazla sivili katleden Esed hükümetinin başbakanı, "Halkımızın tüm ihtiyaçlarını fazlasıyla karşılıyoruz" dedi.

Üslup düzeni olarak hiçbir diplomatik tahammül gözetmeyen Suriye Başbakanı Wael Al-Halaki, “Suriye dostlarının desteğiyle bu savaşı kazanacaktır, zaferimiz yakındır” ifadelerini kullandı.

Günlük ortalama 75 kişinin öldürüldüğü Suriye’nin Başbakanı Halaki, yabancı ülkelerde yaşayan Suriyelilere yönelik, devlet başkanı Beşar Esed’in genel af ilan ettiğini duyurdu.

Program boyunca süren iftiralar arasında, Türkiye tarafından Ürdün’deki Suriyeli kadınların zorla ırzına geçildiği ve sonra bu kadınların başka erkeklere pazarlandığı iddiasını dile getiren başbakan Halaki, ayrıca kamplarda bulunan birçok Suriyelinin organ mafyasının tuzağında iç organlarının gasp edildiğini dile getirdi.

Bir yığın iftiranın seviyesizce dile getirildiği program yaklaşık bir buçuk saat sürdü.

Ayrıca Suriye başbakanı Halaki, “Savaş boyunca her şeyi ile yanımızda oldular” dediği dost ülkeler arasında Venezuela, Küba, Çin, Hindistan, Rusya ve İran vardı. (islahhaber.net/Yılmaz Bilgen)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.