Ultraslan Bilecik Üni Grubundan Başsağlığı Mesajı

Ultraslan Bilecik Üni Grubundan Başsağlığı Mesajı

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğrencileri tarafından kurulan Ultraslan Bilecik ÜNİ grubu, Ankara Kızılay meydanında gerçekleşen hain terör saldırısı hakkında açıklama yaptı.Bilecik Ultraslan ÜNİ B...

Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi öğrencileri tarafından kurulan Ultraslan Bilecik ÜNİ grubu, Ankara Kızılay meydanında gerçekleşen hain terör saldırısı hakkında açıklama yaptı.

Bilecik Ultraslan ÜNİ Başkanı Hakan Cumcum, gerçekleştirilen bu hain saldırının, birlik, beraberlik ve kardeşliğin merkezine yapıldığını belirtti. Cumcum, “Birlikte yaşama irademizi kardeşliğimizi ve barışı hedef alan Ankara’daki hain saldırı hepimizi derinden yaraladı. Bu saldırıda futbolcumuz Umut Bulut’un babası Kemal Bulut’un da dün akşamki bu hain saldırıda hayatını kaybetmiş olduğunu büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Milletimizin geleceğine ve barış ortamına kasteden bu hain saldırıyı lanetliyor başta futbolcumuz Umut Bulut’un babası Kemal Bulut olmak üzere hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet yaralılarımıza acil şifalar diliyor başta Umut Bulut ve tüm Galatasaray camiası olmak üzere aziz milletimize başsağlığı diliyoruz” dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.