Ülkü Ocakları’ndan Demir’e ziyaret

Ülkü Ocakları’ndan Demir’e ziyaret

Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Konya İl Başkanı Mehmet Erkin, Konya Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’i ziyaret etti.

Başkan Erkin Emniyet Müdürü Demir’e yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür ederken, Ülkü Ocakları’nın çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Konya İl Başkanı Mehmet Erkin, Konya Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’i makamında ziyaret etti. Doğu ve Güneydoğu'da terör örgütü PKK'nın hain saldırısı sonucu şehit olan polislerimiz adına Konya Emniyet Müdürü Mevlüt Demir'in şahsına ve tüm polis teşkilatına baş sağlığı dileyerek sözlerine başlayan Erkin, Ülkü Ocakları’nın çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Ülkü Ocakları’nın eğitim ve ilim yuvası olduğuna vurgu yapan Erkin, “Türk gençlerini biz elimizden geldiğince Ülkü Ocakları’nda tutarak eğitmeye çalışıyoruz. Biz bu eğitimleri verirken aynı zamanda gençlerimizi uyuşturucu gibi kötü alışkanlıklardan da uzak tutmaya çalışıyoruz. Bu anlamda Ülkü Ocakları önemli bir misyonu kendine görev edinmiş, temiz kalmayı hedef edinen bir vakıftır. İnşallah bu misyon ve hedefle, Türk gençlerine elimizden geldiğince faydalı olmaya çalışacağız.” diye konuştu. Ayrıca Erkin, Konya Emniyet Müdürü Demir’e de yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.

Özellikle uyuşturucu ve trafik konusuna değinen Erkin sözlerini şöyle sürdürdü, “Sizlere de yaptığınız önemli çalışmalardan dolayı teşekkür ediyoruz. Özellikle gençlerimizi bataklığa sürükleyen uyuşturucu konusunda attığınız adımları ve çalışmaları takdirle karşılıyoruz. Ekiplerimiz elinden geldiğince çalışıyor. Trafik noktasında da gerekli çalışmaları yaptığınızı görüyoruz. Aldığınız önlem ve uygulamaların faydaları da ortadadır. Size ve tüm emniyet personeline teşekkür ediyoruz.” Konya Emniyet Müdürü Mevlüt Demir de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.

Vatandaşın güvenliği ve rahatlığı için ellerinden geleni yaptıklarını belirten Demir, bu noktada çalışmalarının süreceğinin altını çizdi. Samimi sohbetin ardından Ülkü Ocakları Konya İl Başkanı Mehmet Erkin, Demir’e geçmişte kurulan 16 Türk devletinin ve Türkiye Cumhuriyeti’nin bayrağından oluşan Türk devletleri bayraklarını hediye olarak takdim etti. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.