Ülkü Ocakları, Erşad Salihi’yi Ağırladı

Ülkü Ocakları, Erşad Salihi’yi Ağırladı

Irak Türkmen Cephesi (ITC) Genel Başkanı Erşad Salihi, Ülkü Ocakları genel merkezini ziyaret etti.Genel Başkan Olcay Kılavuz ile görüşen ITC Genel Başkanı Erşad Salihi, Ülkü Ocakları’nın Türkmeneli’ne yönelik yardım faaliyetleri...

Irak Türkmen Cephesi (ITC) Genel Başkanı Erşad Salihi, Ülkü Ocakları genel merkezini ziyaret etti.

Genel Başkan Olcay Kılavuz ile görüşen ITC Genel Başkanı Erşad Salihi, Ülkü Ocakları’nın Türkmeneli’ne yönelik yardım faaliyetleri için teşekkürlerini iletti.

    Salihi, "Ülkü Ocakları’nın Türk Dünyası ve Türkmeneli konusunda ki hassasiyeti herkesin malumu. Sizlerin Türkmenler'in yanında olmanız bizlere güç veriyor. Bizzat sizin Türkemeneli'ne gelen yardımlara refakat etmeniz ise ayrı bir heyecan uyandırdı. Tüm Irak Türkmenleri’nin size selam ve dualarını getirdim." dedi.

    Kılavuz ise Türkmeneli’nin ve Irak Türkmenleri’nin durumunu yakından takip ettiğini belirterek “Türkmeneli ve bu topraklarda yaşayan soydaşlarımız Osmanlı Devleti’nin son vasiyeti, Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk emaneti olan Misak-ı Milli sınırları içerisindedir ve bunlara sahip çıkmak her şeyden önce vatandaşlık meselesidir.Bizler Irak Türkmenleri ve tüm Türk Dünyası’ndaki soydaşlarımız için her şeyi göze almış bir hareketin mensuplarıyız." diye konuştu.

    Ülkü Ocakları olarak önümüzdeki günlerde Türkmeneli'nden gelecek olan, gençler misafir etmeye hazırlandıklarına işaret eden Kılavuz, programın detayları hakkında ITC Genel Başkanı Salihi’ye bilgi verdi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.