Ülkü Çolaklı Gülnar Mahalle Muhtarlarıyla Biraraya Geldi

Ülkü Çolaklı Gülnar Mahalle Muhtarlarıyla Biraraya Geldi

Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Ülkü Çolaklı, Gülnar halkının içme suyu sorununu yerinde görmek ve incelemek için Gülnar mahalle muhtarlarıyla bir toplantı yaptı.Toplantıya tüm mahalle muhtarları, Gülnar Belediye Başkan Vekili...

Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Ülkü Çolaklı, Gülnar halkının içme suyu sorununu yerinde görmek ve incelemek için Gülnar mahalle muhtarlarıyla bir toplantı yaptı.

Toplantıya tüm mahalle muhtarları, Gülnar Belediye Başkan Vekili Melek Yıldız, MESKİ Daire Başkanı Erkan Arıcı, Gülnar MESKİ Müdür Vekili Mustafa Benli, belediye meclis üyeleri katıldı. Büyükşehir Belediye Başkan Danışmanı Ülkü Çolaklı, mahalle muhtarlarına, öncelikle MESKİ'nin işlevi, görevi ve hizmetleri hakkında bilgi verdi. Vatandaşın sorunlarının daha hızlı çözüme kavuşması için MESKİ olarak yatırımların devam ettiğini söyleyen Çolaklı, önümüzdeki günlerde Gülnar MESKİ binasının hizmete gireceği müjdesini verdi. Çolaklı, böylece vatandaşın çok rahat bir şekilde MESKİ'ye ulaşacağını ve sorunlarını daha hızlı çözebileceğini dile getirdi.

Çolaklı, bu hizmetlerin daha iyi ve verimli olabilmesi için su aboneliği olmayan yeni mahallelerde aboneliklerin tamamlanmasını, kaçak su kullanımının önüne geçilmesi konusunda muhtarları bilgilendirdi. Muhtarlara da tek tek söz hakkı vererek sorunlarını dinleyen Çolaklı, çözüm için var olduklarını, bu sorunların hepsini beraberce çözebileceklerini söyledi.

CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.