Uğur Demirok gün sayıyor

Uğur Demirok gün sayıyor

İttifak Holding Konyaspor’da sezon başında kendisine takım bulması söylenen Uğur Demirok ikinci yarı tekrar formasına kavuşmak için gün sayıyor.

Devre arasının son iki haftasında takımla beraber çalışmalara başlayan tecrübeli oyuncu Antalya kampında da hırsı ve neşeli tavırları ile dikkat çekiyor. 2018-2019 sezon başında Trabzonspor’dan transfer edilen Uğur Demirok aynı sezonda 25 maçta toplam 2 bin 64 dakika forma giydi. Bu maçlarda 1 gol atan tecrübeli stoper bu sezon başında Aykut Kocaman tarafından kadroya alınmamıştı.

SAVUNMADA SIKINTI YAŞANDI

İttifak Holding Konyaspor’da ilk yarıda savunma anlamında büyük sıkıntı yaşandı. Stoperlerden istediği verimi alamayan yeşil-beyazlı ekipte Fallaou Diagne ile yollar ayrıldı. Ali Turan ve Selim Ay’ın da yetersiz kaldığı mevkide Marin Anicic tek istikrarlı oyuncu olarak göze çarptı. Yaşanan problemler üzerine devre arasında stoper transferi yapmayı düşünen Yeşil-beyazlı ekip Uğur Demirok’u tekrar kadroya dahil etti.

HAZIRLIK MAÇINDA FORMA GİYDİ

İttifak Holding Konyaspor’da takıma tekrar dahil olan stoper Uğur Demirok Antalya kampında çalışmalarını sürdürüyor. Tecrübeli stoperden ikinci yarı faydalanmak isteyen Aykut Kocaman oyuncuya Altınordu ile oynanan hazırlık maçında şans verdi. Karşılaşmaya ilk 11’de başlayan Uğur Demirok maçın ikinci yarısında yerini Anicic’e bıraktı

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum