Üç Bakan, Minik Sporcularla Rabia Selamı Verdi

Üç Bakan, Minik Sporcularla Rabia Selamı Verdi

Gaziantep’te Şehitkamil Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Alleben 2 Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun açılışında, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, minik sporcularla Mısır.

Gaziantep’te Şehitkamil Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Alleben 2 Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun açılışında, Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin ve Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, minik sporcularla Mısır’da darbe karşıtlarının sembolü olan Rabia işaretini yaptı.

        Üç bakan, ilk olarak Şahinbey Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Köy Pazarı, Spor ve Eğitim Merkezi’nin açılışına katıldı. Burada gençlik merkezinde eğitim gören öğrencileri ziyaret eden bakanlar için kısa bir müzik dinletisi yapıldı. Burada Bakan Şahin de Âşık Veysel’in 'Uzun İnce Bir Yoldayım' türküsüne eşlik etti. Köy Pazarı’nı da gezen bakanlar, burada kendilerine ikram edilen yöresel ürünleri yedi. Şehitkamil Belediyesi tarafından yapımı tamamlanan Alleben 2 Yarı Olimpik Yüzme Havuzu’nun da açılışına katılan bakanlar burada da coşkuyla karşılandı.

        Açılışta bir konuşma yapan Gençlik ve Spor Bakanı Suat Kılıç, "Bizimle çok uğraşanlar, Türkiye ile uğraşanlar, huzurumuzu bozmaya çalışanlar var. Kardeşlerin arasına kin tohumu ekmeye çalışanlar var. Bin yıllık kardeşliğimizi nefret tohumlarıyla tahrip etmeye çalışanlar var. Evelallah sonra milletimizin desteği ile hiçbirine fırsat vermeyeceğiz. Bu ayak oyunlarının tamamını bozacağız. Tekerimizin önüne konulan takozların tamamını evelallah kaldırıp atacağız. Bu büyük mücadelede hem bu hizmet yolculuğunda, hem de çetelere karşı verdiğimiz bu demokrasi mücadelesinde biliyoruz ki, en büyük destekçimiz milletimizdir. Biliyoruz ki, yanı başımızda hem arkamızda duran en büyük güç kaynağımız Gaziantepli kardeşlerimizdir. Hepinizden Allah razı olsun." diye konuştu.

        Daha sonra minik sporcuların yanına geçen Kılıç, çocukların Rabia işareti yapmasına kendisi de karşılık verdi. Bakan Şahin ve Yılmaz da buraya gelerek çocuklara Rabia işaretiyle selam verdi. Ardından, havuzun açılışı gerçekleştirildi.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.