“Turu geçmek için elimizden geleni yapacağız”

“Turu geçmek için elimizden geleni yapacağız”

Konyaspor’un Bosna-Hersekli kalecisi İbrahim Sehic, yarınki UEFA Konferans Ligi 2. tur ön eleme ilk maçında karşılaşacakları BATE Borisov karşılaşması öncesi açıklamalarda bulundu.


Başarılı eldiven, takım olarak motive olduklarını ve turu geçmek için ellerinden gelen bütün gayreti göstereceklerini belirtti.
Takım olarak BATE Borisov maçına motive olduklarını ve ellerinden gelen performansı göstereceklerini belirten 33 yaşındaki file bekçisi ligi de önemseyeceklerini belirtti. Deneyimli eldiven Ibrahim Sehic, “Konyaspor olarak Avrupa kupalarında olduğumuz için çok mutluyuz. Rakibimiz BATE Borisov'u çok iyi tanımıyoruz. Gerekli analizlerimizi yaptık. Yarın sahaya çıkıp iyi bir sonuç almayı istiyoruz. Sadece Avrupa değil, lig de bizim için önemli. Gerekli toplantılarımızı yaptık. Kendimizi motive ediyoruz. Takıma yeni katılan arkadaşlarımız var. Kısa süre içinde takıma adapte olmalarını umuyoruz" şeklinde konuştu.
“KONYA’DAN ÇIKIŞ KOLAY OLMAYACAK “
İç sahada kolay kolay kaybetmediklerini ve bu doğrultuda Bate Borisov için kolay maç olmayacağını belirten kaptan Sehic, yaptığı açıklamada, “Takım arkadaşlarımızla birlikte konuşuyoruz. Avrupa müsabakalarında en çok yer alan oyunculardan bir tanesiyim ama bu yetmeyecektir. Takım arkadaşlarımın da önemli bir parça olduğunu düşünüyorum. BATE fiziksel olarak hazır bir takım konumunda yer alıyor. Geçen sezon iç sahada taraftarımızla birlikte kolay kolay kaybetmedik. Bu yüzden kimseden korkmuyoruz. Geçen sezon bunu gösterdik. Bate Borisov, kendi sezonunun ortasında. Konya'dan çıkışın kolay olmayacağını rakibimiz görmüş olacak" ifadelerini kullandı.

FERHAT TÜRKOĞLU

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.