Türkmenoğlu ve Ağralıdan ilçe gezileri

Türkmenoğlu ve Ağralıdan ilçe gezileri

AK Parti Konya Milletvekili Adayları Ayşe Türkmenoğlu ve Abdullah Ağralı, Türkmenoğlu bağımsız adaylarla bir araya geldi

Türkmenoğlu, bağımsız adaylara dikkat edilmesi gerektiği konusunda vatandaşı uyardı.

 

AK Parti Konya Milletvekili Adayları Ayşe Türkmenoğlu ve Abdullah Ağralı, Cihanbeyli’de vatandaşlarla bir araya geldi. Yeniceoba, Kelhasan, Kuşça ve Korkmazlar beldelerini de ziyaret ederek bölge halkından destek isteyen adaylar burada vatandaşın sorunlarını dinledi ve AK Parti’nin 2023 Vizyonu hakkında hemşehrilerini bilgilendirdi.

 

“SAĞLIKTA DÖNÜŞÜM TÜM HIZIYLA SÜRECEK”

 

Sağlık konusunda atılan adımlara değinen AK Parti Konya Milletvekili Adayı Abdullah Ağralı; “AK Parti’nin yaptıkları ortada. Devrim niteliğindeki yatırımlar sayesinde bugün istediğiniz hastanede tedavi olabiliyorsunuz. Eskiden sağlık karnesi vardı. Şimdi artık TC Kimlik Numarası üzerinden işleminizi yapabiliyorsunuz. Bunlar tabii ki yetmez. Başbakanımız 2023 Vizyonu ile ilgili çok güzel bir vizyon ortaya koydu. İnşallah daha iyi yatırımlar yapılacak” dedi. Tüm bu yatırımların yapılabilmesi için birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunu ifade eden Ağralı, söz konusu hedeflere ulaşmanın birinci yolunun birlik ve beraberlikten geçtiğini dile getirdi. Abdullah Ağralı, bu konuda Kulu ve Cihanbeyli’de güzel bir dayanışmanın olduğunu, bir arada yaşama kültürünün takdir edici olduğuna dikkat çekerek; “Bu durumun tüm Türkiye’ye yayılacağına inanıyorum” diye konuştu.

 

TÜRKMENOĞLU: “BAĞIMSIZ ADAYLARA DİKKAT!”

 

Hedeflerinin Konya’da 14 milletvekili çıkarmak olduğunu kaydeden AK Parti Konya Milletvekili Adayı Ayşe Türkmenoğlu ise seçimlerde bağımsız adaylara çok dikkat edilmesi gerektiğini kaydetti. Bağımsız adaylara oy vermenin CHP ve MHP’nin işine yarayacağının altını çizen Türkmenoğlu; “Bu bölgelerde bazı bağımsız adaylar var. Sizlerin etnik kimliği üzerinden oy avcılığı yapmaya çalışıyorlar. Onların Türkiye için faydalı hiçbir projeleri yok. Tamamen halkın hassasiyetlerini kaşıyarak rant peşindeler. Bağımsız adaylara vereceğiniz her oy MHP’ye ve CHP’ye yarayacaktır. MHP ve CHP ise Ergenekoncuları aday olarak gösterdiler. Bunun çok iyi analizini yapmak lazım. Belki duygusal olarak o malum partiye oy vermek isteyebilirsiniz. Ama istemediğiniz bir partinin bundan kazanç sağlayacağını da unutmayın” ifadesini kullandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.