Türkmenoğlu, seçim çalışmalarını değerlendirdi

Türkmenoğlu, seçim çalışmalarını değerlendirdi

Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, AK Parti olarak 2023 vizyonu çerçevesinde hareket ettiklerini ve Türkiye'yi o vizyona taşımak için çalışacaklarını söyledi

AK Parti Merkez Karar Yönetim Kurulu (MKYK) üyesi Konya Milletvekili Ayşe Türkmenoğlu, AK Parti olarak 2023 vizyonu çerçevesinde hareket ettiklerini ve Türkiye'yi o vizyona taşımak için çalışacaklarını söyledi.
Seçim çalışmaları kapsamında İhlas Haber Ajansı (İHA) Konya Bölge Müdürlüğü'nü ziyaret eden Ayşe Türkmenoğlu, AK Parti'nin, belirlenen 2023 vizyonu çerçevesinde çalışmalarını sürdürdüğünü belirterek, "2002 yılından bugüne kadar bir toplu seferberlik içinde çalışıyoruz. Bu çalışmalar, bugüne kadar kaybettiğimiz yılları telafi etmek ve ülkemizi daha ileri bir seviyeye taşımak için yapılıyor. Amacımız, çocuklarımıza daha rahat yaşayabilecekleri bir ülke bırakmak ve onlara olan bu borcumuzu ödemek" dedi.
AK Parti'nin ilk önceliğinin sivil bir anayasa olduğunu da dile getiren Türkmenoğlu, "Bugüne kadar bütün anayasalar darbe gölgesinde yapıldı. Artık vatandaşlarımız sıfırdan bir sivil anayasa istiyor. Biz de vatandaşlara bunun sözünü veriyoruz. Eğer seçim sonrası Anayasa'yı değiştirecek sayıyı bulursak kendimiz, bulamazsak referanduma götürerek bunu gerçekleştirmek istiyoruz. Biz bugünü değil geleceği hesaplayarak adımlarımızı atıyoruz. Ve bunu yaparken bir aile gibi hareket ediyoruz" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.