Türkmenoğlu Pilav hizmete girdi

Türkmenoğlu Pilav hizmete girdi

Konyada 20 yılı aşkın süredir düğün pilavı pişirme ve düğün malzemeleri kiralama sektöründe hizmet veren Türkmenoğlu şirketi yen iş yerinin açılışını düzenlediği törenin ardından dualar ile yaptı.

‘Türkmenoğlu Pilav&Pilav’ adı altında Büyüksinan Mahallesi Belh Sokak içerisindeki Büyüksinan Tesislerinde faaliyete geçen işyerinin açılışına çok sayıda davetli katıldı. Türkmenoğlu şirketi sahipleri Hanifi Türk ile Ali Bilgin, amaçlarının yeni mekanda yeni düzenleme ile müşterilerinin hizmetinde olacaklarını söyledi. Konya’da uzun yıllardır düğün pilavı konusunda kendilerini kanıtladıklarını söyleyen  Hanifi Türk ile Ali Bilgin, “Yeni tesislerimizde her türlü düğün, toplantı ve özel gün yemeklerinde müşterilerimizin yanında olacağız” dedi.

Dün çok sayıda davetlinin katıldığı törenin ardından dualarla gerçekleştirilen açılışta tüm misafirlere geleneksel Konya düğün pilavı ikram edildi. Açılışta lokantanın pilav ustalarının sergilediği birbirinden ilginç pilav dağıtma gösterisi ise ilgi ile izleyen davetliler Türkmenoğlu şirketinin Konya’da hak ettiği başarıyı yakaladığını söyledi.

ALİ SAİT ÖGE
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.