Türkiye’nin Ucuz Araç Kiralama Platformu

Türkiye’nin Ucuz Araç Kiralama Platformu

Türkiye’nin gelişen ve her gün yenilikleriyle dikkat çeken araç kiralama sektörü hakkında gün geçmiyor ki yeni bir haber ve girişim duyulmasın.

Türkiye’nin gelişen ve her gün yenilikleriyle dikkat çeken araç kiralama sektörü hakkında gün geçmiyor ki yeni bir haber ve girişim duyulmasın. Son zamanlarda bunlardan en çok dikkat çekeni ise ucuz araç kiralamanın adresi olarak bilenen  sitesi.  Yaz ayı ile birlikte büyük bir ziyaretçi trafiğine ulaşan site, birçok noktadan sizlere kolaylıklar sunuyor. Vermiş olduğu hizmet içeriği olarak Türkiye’nin ilk rent a car karşılaştırma platformu olmasından dolayı kendilerini izahta zorlandığını bildiren site yetkilileri, zamanla bu problemi aşacaklarına inandıklarını da ekliyor. İlk görünüm itibariyle klasik bir araba kiralama broker sitesini andırmasına rağmen aslında diğer sektörler için son zamanlarda yaygınlık kazanan bir karşılaştırma yazılım algoritmasıyla çalışmakta.

Şuan yoğunluk olarak İstanbul, Ankara ve İzmir şehirlerinde ve Atatürk Havalimanı, Esenboğa , SabihaGökçen ve Adnan Menderes Havalimanlarından talep geldiğini belirtilen firma yetkililerinden edindiğimiz bir diğer bilgi ise sitenin sadık bir portföye sahip olması. Havalimanlarındaki araba kiralama şirketlerini anında karşılaştırarak bilgi sunması ve rent a car firmasının resmi sitesindeki fiyatlar ile 24 saat rezervasyon sitesindeki fiyatların bire bir aynı olması kullanıcılara güven veren bir başka husus. İstanbul Avrupa ve İstanbul Anadolu yakası olarak iki bölgeye ayrılması, havalimanı ve yerleşim olarak ilçe konumunda olmasına rağmen, büyük bir nüfus yoğunluğuna sahip ilçelerin şehir merkezlerinden ayrılması oto kiralaması arayan kullanıcıların daha kolay ve kendilerine daha yakın araç kiralama şirketlerine ulaşmasını kolaylaştırmakta.

Şuan konsept olarak sadece rent a car üzerine hizmet vermesi ve uzmanlık alanlarının da bu yönde olması kullanıcılar için ayrıca bir avantaj oluşturmaktadır. Karmaşık tasarımlardan kaçınılmış olması ve akıllık telefon, tablet uyumlu tasarımı sizi sadece bilgisayar başında işlem yapma bağımlılığından kurtarmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.