Türkiye'nin meşhur televizyon kanalı ABD'ye satıldı!

Türkiye'nin meşhur televizyon kanalı ABD'ye satıldı!

Türkiye'de televizyon kanallarındaki gelişmelere bir yenisi daha eklendi. Son olarak meşhur bir televizyon kanalı ABD'ye (Amerika Birleşik Devletleri) satıldı.

Türkiye ekonomisindeki güncel gelişmeler vatandaş tarafından merak ediliyor. Son aylarda birçok şirketin el değiştirmesi dikkatlerden kaçmadı. Bazen Türk firmaları bayancı firmaları satın alırken bazen de Türk firmaları yabancılara satıldı.

tv-1.jpg

Türkiye'de medya sektöründe faaliyet gösteren firmaların yayın şekli gelişen teknolojiye bağlı olarak değişti. Eskiden geleneksel yayınlar ön plandayken şimdilerde ise dijital mecralar yaygınlaştı.

tv-3.jpg

SATILAN KANALIN İSMİ BELLİ OLDU

2016 yılında Türkiye'de kurulan en meşhur dijital televizyon kanalı ABD'ye satıldı. Binlerce film, dizi ve belgeseli bünyesinde bulunduran platforma aynı zamanda canlı yayınlarla da dikkat çekiyordu. Söz konusu kanalın ismi ise BluTv.

tv-2254.jpg

BLUTV NEDİR? BLUTV NASIL İZLENİR?

BluTv dijital içeriklerin yer aldığı online video platformudur. İnternetin olduğu her yerde bilgisayar, tablet, mobil cihazlar ya da akıllı televizyonlar üzerinden BluTv uygulamasında yerli/yabancı film ve dizilere, canlı TV yayınına, spor, yaşam içeriklerine kolayca ulaşabiliyorsunuz. BluTv'nin Türkiye genelinde yüz binlerce abonesi var. BluTv'ye aylık üyelik ücreti ise sadece 69 lira.

blu-tv-1.webp

BLUTV ABD'YE SATILDI

Yerli dijital içerik platformu BluTv ABD'ye satıldı. Rekabet Kurulu, online içerik platformu BluTV'nin satışına onay verdi. Böylece Aydın Doğan'ın torunu Aydın Doğan Yalçındağ'ın 2016 yılında kurduğu platform, ABD'li Discovery bünyesine katıldı. BluTv'nin satışına herkes çok şaşırdı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum