Türkiye’deki Konyaspor Futbol okulları Konya’da buluştu 

Türkiye’deki Konyaspor Futbol okulları Konya’da buluştu 

İttifak Holding Konyaspor Kulübü, ülke çapında açtığı futbol okullannda eğitim gören minik oyuncuları Konya'da buluşturdu 

Türkiye'nin dört bir yanına dağılan Konyaspor futbol okullarının Türkiye genelinde başlattığı eğitim kampı ve seçmelerine katılan sporcular Konya'da bir araya geldi. 350 sporcu ile 25 antrenörün katıldığı ve Tatlıcak Tesislerinde 3 gün sürecek olan kamp Pazar akşamı sona erecek. 

Eğitim kampında uzman antrenörler eşliğinde futbol okulu öğrencilerinin gelişimlerine katkı sağlayacak çalışmaların yanı sıra akademi takımları için seçmeler de yapılıyor. Renkli geçen kampta ayrıca turnuva karşılaşmaları da oynanıyor. Eğitim kampına katılan genç sporcular kampın ilk gününde MEDAŞ Büyükşehir Belediye Stadyumu'na giderek gezme fırsatı buldu. Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen ise minik sporcuları Konya'da ağırlamaktan memnuniyet duyduklarını belirterek, "Akademimizin başlattığı bu güzel projede minik sporcularımızı ağırlamaktan büyük memnuniyet duyuyoruz. Bu topraklarda futbola sevdalı çocuklarımıza sonuna kadar güveneceğiz. Futbolumuzun geleceğini onlarla inşa edeceğiz" ifadelerini kullandı. 

SPOR SERVİSİ 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.