Türkiye'de yeni bir televizyon kanalı yayın hayatına başlıyor! Sahibini herkes tanıyor

Türkiye'de yeni bir televizyon kanalı yayın hayatına başlıyor! Sahibini herkes tanıyor

Türkiye'de yayın yapan çok sayıda televizyon kanalı var. Son olarak yeni bir televizyon kanalının daha yayın hayatına başlayacağı öğrenildi. İşte televizyon kanalının sahibi olan meşhur isim...

Türkiye genelinde vatandaşın haberlere ulaşmak ve dizi izlemek için sıklıkla tercih ettiği platform televizyon kanalları olarak ön plana çıkıyor.

tv-rejiii.jpg

Sosyal medya platformlarına ilgi artsa da Türk insanı televizyondan vazgeçmiyor. Televizyon kanallarına bu kadar ilgi duyulması yeni kanalların yayına başlamasına neden oluyor. Vatandaş, en çok dizileri takip ediyor.

kanallll.webp

Ülke genelinde her sezon onlarca yeni dizi yayınlanıyor. Bu dizileri izleyen milyonlarca insan dikkat çekiyor. Online dizi platformları artsa da görünen o ki Türkiye'de televizyona olan ilgi azalmayacak.

rejiiii.jpg

Özellikle seçim süreçlerinde televizyon kanallarındaki tartışma programlarını izleyen ciddi bir kitle var. İlginin bu seviyelere ulaştığını gören ve imkanı olanlar ise yeni televizyon kanalları kuruyor.

telejizyonn.jpg

Son olarak Türkiye'de yeni bir televizyon kanalı daha yayın hayatına başlama kararı aldı. Televizyonun sahibini ise tüm Türkiye tanıyor.

tv-rejiii-001.jpg

Kurulan televizyonun isminin Ekol TV olacağı öğrenildi. Televizyon 2024 yılının ocak ayında yayına başlayacak. Televizyon kanalının sahibi ise tartışma programlarında sıklıkla gündem olan Hukukçu Prof. Dr. Ersan Şen.

ersan-sennn.jpg

Medyaradar'ın haberine göre Şen ve ekibi birçok isme kanalda çalışması için teklifte bulundu. Televizyon kanalı için bir binanın kiralandığı belirtiliyor. Söz konusu kanalın ise muhalif çizgide yayın yapacağı iddia ediliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum