Türkiye'de ikinci el fiyatına sıfır araç satılacak! 259 bin liraya binlerce stok var

Türkiye'de ikinci el fiyatına sıfır araç satılacak! 259 bin liraya binlerce stok var

Türk insanı için otomobil sahibi olmak önemli bir faktör. Türkiye'de yaşayanlar 259 bin liraya sıfır kilometre araç sahibi olacak ve binlerce stok var.

Türkiye'de yaşayan bir insanın çalışma hayatına başladıktan sonra en büyük hayali bir ev bir de otomobil sahibi olmak. Eskiden Türkiye'de yaşayanlar kısa sürede ev ve araba sahibi olabiliyordu.

ikinci-el-araclar.webp

Son yıllarda küresel ekonomide yaşanan sıkıntılar Türk ekonomisini de vurdu. Mevut ekonomik koşullarda Türk insanının ev sahibi olması hayal. Otomobil satın almak da çok zor. Asgari ücretin 8 bin 500 lira, memur maaşının da 12-15 bin lira olduğu piyasada birikim yapılamıyor.

ucuz-arabalar.webp

En ucuz binilebilir ikinci el otomobil bile 200 bin lirayı geçti. Sıfır otomobillerin fiyatını gören ise arkasına bakmadan kaçıyor. Çünkü sıfır otomobillerin en kötüsü 500 bin liradan başlıyor.

ucuz-arabaaaa.jpeg

Durum böyle olunca vatandaş ucuza otomobil sahibi olmanın yollarını aramaya başladı. Türkiye'de yaşayanlara ise müjdeli haber Fransız otomobil devinden geldi. Fransız Citroen yeni otomobilini çok uyguna satma kararı aldı.

ucuz-otomobiller.jpeg

Sıfır kilometre olarak Türkiye'de satışa sunulan otomobilin fiyatı ise 259 bin liradan başlıyor. Bahsi geçen otomobilin elektrikli olması büyük avantaj. Citroen Ami modelinin yeni versiyonu Türkiye'de satışa sunulacak.

ekonomik-turkiye-otomobili.jpg

Bu aracın avantajı ise binlerce stokla satışa sunulması. Sıfır ve ekonomik bir araç almak isteyenlerin ilgisini çeken Citroen My Ami Buggy yakında piyasaya sürülecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
15 Yorum