Türkiye'de bu televizyon kanalı yayın hayatına başlamadan kapandı!

Türkiye'de bu televizyon kanalı yayın hayatına başlamadan kapandı!

Türkiye genelinde yayın yapan çok sayıda televizyon kanalına bir yenisi daha eklenecekti. Bahsi geçen televizyon kanalının yayına başlamadan kapandığı iddia edildi.

Ülke genelinde televizyon izleme oranı hayli yüksek. Dünya ortalamasına göre daha çok televizyon izlenen ülkeler listesinde Türkiye yer alıyor. Vatandaş özellikle akşamları televizyon karşısında vakit geçirmeyi çok seviyor. Ulusal ve yerel yayın yapan televizyon kanalı sayısı hayli fazla.

televjzyon-kapandi.jpg

Kısa süre önce ise yeni bir ulusal televizyon kanalının kurulmasına karar verilmişti. Bahsi geçen televizyon kanalının yayın hayatına başlamadan kapandığı iddia edildi. Hukukçu Ersan Şen'e ait olan ve 2024 yılında yayına girecek olan Ekol TV adlı televizyon kanalında şok eden bir gelişme yaşandı.

2024 yılında yayın hayatına başlayacağı belirtilen kanalda kimlerin görev alacağından, nerede hizmet vereceğine ve finansmanına kadar pek çok şey yazılıp çizildi.

ersan-tv.jpg

ORTAKLIK İDDİALARINA ERSAN ŞEN YANIT VERDİ

Ersan Şen’in Ekol TV’deki finans ortağı olarak sır gibi saklanan iki isim iddiası vardı.

Ersan Şen daha önce yaptığı açıklamada isimleri iddialarda geçen Azeri iş insanı Mübariz Mansimov Gurbanoğlu ve AK Parti eski Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu ile olaylı boşanmasından tanınan Ünsal Ban’ın ortaklığının kesinlikle söz konusu olmadığını söyledi.

tv-reji.jpeg

Bazı haber sitelerinde yer alan haberlere göre, Prof. Dr. Ersan Şen, Ekol TV projesinden vazgeçti.

Yani Ekol TV yayın hayatına başlamadan kapanmış oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum