Türkiye'de bir ilk! Ünlü marka 15 bin ürüne yüzde 75 indirim yaptı

Türkiye'de bir ilk! Ünlü marka 15 bin ürüne yüzde 75 indirim yaptı

Türkiye çok farklı kampanyaların yapıldığı ülkelerden birisi. Son olarak 15 bin ürüne yüzde 75 indirim yapan marka müşterilerinin takdirini kazandı.

Türkiye'de son yıllarda a'dan z'ye her ürüne defalarca zam uygulanmasıyla vatandaş indirim kampanyalarını takip eder oldu. Artan enflasyon oranı vatandaşın bütçesini olumsuz etkiliyor. Maaşlara zam yapılıyor ancak birkaç ay içinde yapılan zamlar da eriyor. En çok zam gelen ürün grubu gıda olarak biliniyor. Kozmetik ürünlerine gelen zamların da haddi hesabı yok. Sırf bu yüzden Türkiye'de bir ilke imza atıldı. Kampanya kapsamında ülkenin en büyük kozmetik mağazası yüzde 75 indirim yaptı. 15 bin üründe geçerli olan indirime vatandaş yoğun ilgi gösterdi.

gratis-8.webp

YÜZDE 75 NET İNDİRİMİ DUYAN MAĞAZALARA AKIN ETTİ

Gratis, 15'inci yıl kutlamaları kapsamında 31 Mayıs'ta 81 ildeki tüm mağazalarında, gratis.com web sitesinde ve mobil uygulamasında makyaj ürünlerinden cilt bakımına, bebek bakımından temizlik ürünlerine ve hijyenden atıştırmalıklara kadar birbirinden farklı tüm ürünlerde 250 lira ve üzeri alışverişe yüzde 75 net indirim uygulayarak müşterilerini memnun etti. Mağazalardaki tüm raflar boşaldı.

gratis-2.webp

BENZERSİZ KAMPANYAYA YOĞUN İLGİ

Bu benzersiz kampanya hem mağazalarda hem gratis.com web sitesinde hem de Gratis mobil uygulamasında büyük bir yoğunluk yaşanmasına neden oldu. Açıklamada görüşlerine yer verilen Gratis Üst Yöneticisi (CEO) Tayfun Korucan, Türkiye'de ilk kez gerçekleştirilen ve yurt genelinde erişim fırsatı sunan en kapsamlı kampanya olduğunu belirterek, "Gratis’in sektördeki yenilikçi ve öncü yaklaşımının bir yansımasıdır. Alım gücünün arzulanan seviyede olmadığı yüksek enflasyonun düşüşe geçmesinin beklendiği bir dönemde rekabeti de canlandırarak tüketicinin bütçesine fayda sağlamayı çok önemsiyoruz. Gratis olarak kişisel bakım alışverişinde standartları yükseltmeye ve müşterilerimize benzersiz faydalar ve deneyimler sunmaya devam edeceğiz." ifadelerini kullandı. Edinilen bilgiye göre Gratis ilerleyen zaman diliminde farklı kampanyalarla müşterilerini memnun etmeye devam edecek.

Kaynak:Haber Merkezi