Türkiye'de 399 bin liraya sıfır otomobil satılacak! Acele eden kazanıyor

Türkiye'de 399 bin liraya sıfır otomobil satılacak! Acele eden kazanıyor

Türkiye'de sıfır otomobilin 399 bin liradan satışa sunulacak olması milyonlarca kişiyi heyecanlandırdı.

Otomobil sahibi olmak isteyen milyonlarca kişi piyasayı araştırıyor. Sıfır ya da ikinci el otomobil sahibi olmak gün geçtikçe zorlaşıyor. Dünya genelinde yaşanan ekonomik krizin en çok etkilediği ülkeler arasında Türkiye yer alıyor.

otomobil-fiyatlari.jpg

Enflasyon sarmalından kurtulamayan Türkiye'de ikinci el ve sıfır otomobillere sürekli zam geliyor. 3 yıl önce 50 bin lira olan ikinci el otomobil şuan 350 bin liraya yükselmiş durumda. Her vatandaşın hayali olan otomobillere maddi yönden ulaşmak imkansız hale geldi.

sifirlar.webp

Sıfır otomobillerin fiyatı ise 800 bin liradan başlıyor. Durum böyle olunca vatandaş uygun fiyata araç sahibi olabilmenin yollarını arıyor. Dünyanın en büyük otomobil markalarından birisi ise bu kapsamda özel bir kampanyaya imza atacak. Yeni tasarlanan ve piyasaya sürülecek olan otomobil modeli Türkiye'de 399 bin liradan satışa sunulacak.

ozel-uretim-arac.webp

Sıfır kilometre olan otomobilin fiyatını duyan vatandaşlar şimdiden heyecanlandı. Söz konusu aracın satışı ise internet portalı üzerinden gerçekleştirilecek. Kampanyalı araç satışı yapacak olan marka Citroen.

sifir-otomobgil.webp

Kampanya kapsamında Citroen My Ami Buggy 399 bin liraya satılacak.

sifir-araba.jpg

Sınırlı sayıda gerçekleştirilecek olan aracın satışı ise 8 Ağustos tarihinde başlıyor. Şehir içi kullanım maksadıyla üretilen otomobile ilginin yoğun olması bekleniyor.