Türkiye'de 11 bin şubesi olan zincir market yumurtaya zam yaptı! İşte yeni fiyat

Türkiye'de 11 bin şubesi olan zincir market yumurtaya zam yaptı! İşte yeni fiyat

Türkiye'de en çok gıda fiyatlarına gelen zamlar konuşuluyor. Son olarak yumurtaya bir zam daha geldi. Türkiye'de 11 bin şubesi olan zincir market yumurtaya zam kararı aldı.

Gıda fiyatlarındaki enflasyon bir türlü düşmüyor. Türkiye'de vatandaş bu zamlardan bıktığını söylüyor. Her evin mutfağında yer alan ve insan sağlığı için büyük önem arz eden yumurtaya yine zam geldi.

bili-bili-yumurta.jpg

Milli Gazete'de yer alan habere göre, Türkiye genelinde 11 bin şubesi olan zincir market yumurtaya yine zam yaptı. Kahvaltıların olmazsa olmazı yumurta bu ay defalarca kez zamlandı. 30'lu kolide satılan yumurtanın fiyatı ay başında 84 liraydı. Yapılan yeni zamlarla önce 99 sonra ise 109 liraya kadar yükseldi.

zam-yumurta.jpg

Bugün ise Bim'de satılan yumurtanın koli fiyatı 115 liraya yükseldi. Bu zamma vatandaşın tepkisi sert oldu. Daha asgari ücret belli olmadan marketlerin zamları yansıtmaya başladığını belirten vatandaşlar, yetkililerin bu duruma müdahale etmesi gerektiğini düşünüyor. Öte yandan Bim'in maliyet artışından dolayı zam yaptığı söyleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum