Türkiye yerli ve milli yeni pazar kurdu! Milyarlarca lira ticaret yapılacak

Türkiye yerli ve milli yeni pazar kurdu! Milyarlarca lira ticaret yapılacak

Türkiye, yeni yatırımlarla büyümeye devam ediyor. Son olarak çok büyük yerli ve milli online pazar kuruldu. Bu yatırımla milyarlarca lira ticarete zemin hazırlandı.

Türkiye ekonomisinde olumlu gidişata işaret eden gelişmeler yaşanıyor. Birçok firma son aylarda zorlu süreçten geçse de bazıları dev yatırımlara devam ediyor. Online platformlarda dönen ticaretin haddi hesabı yok. Trendyol, Hepsiburada, N11 ve Aamazon gibi dev platformlara bir rakip daha çıktı. Yerli ve milli tekstil devi LC Waikiki satışlarını sadece kendi uygulaması üzerinden gerçekleştiriyordu.

platform.webp

Şirket tarafından yapılan tanıtım toplantısında artık kendi ürünlerinin yanı sıra birçok markayı da bünyesinde barındırdığı sitesinde satacak. Yani LC Waikiki artık Hepsiburada ve Trendyol gibi satış platformuna dönüşecek.

KULLANICI DENEYİMİNİ ARTIRAN UYGULAMA OLACAK

LC Waikiki E-Ticaret Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Barbaros Yiş, pazar yeri dünyasına yepyeni bir oyuncu kazandırdıklarını belirtti. Yapay zeka odaklı teknoloji entegrasyonları ile müşteri, marka ve satıcı tabanını genişleteceğini ve kullanıcı deneyimini artıran bir pazar yeri olacağını dile getiren Yiş, eklenen teknolojik entegrasyonlarla yapay zeka ve insan gücünün el ele çalışmasına olanak tanıdıklarını ifade etti.

.jpg

380 MARKAYA EV SAHİPLİĞİ YAPACAK

Ticaret Bakanlığı’nın denetimleri devam ederken 380 marka ve 210 satıcıya ev sahipliği yapacak online alışveriş sitesinde rekabet ortamanının nasıl olacağına ilişkin açıklamalarda bulunan Ömer Barbaros Yiş, “Biz kendi ürünlerimizi öne çıkarmıyoruz. Bizim sıralama algoritmamız var. Bu çok adil ve objektif bir şekilde çalışıyor. Bunu özetle derseniz bana, ‘hak eden kazanır.’ Gerçekten müşterilerimiz onu görüntülüyorsa, satın alıyorsa, illa kendi markamız öne çıksın diye kodun, algoritmanın içinde bir parametre yok. Biz zaten kalitemiz ve fiyatımızla öne çıkan bir markayız. Biz diğer online alışveriş platformlarında da olsak en çok tıklanan marka oluruz. Müşterinin kazanması çok önemli. Rekabet esastır ama adil olması lazım. Her zaman müşteri lehine olması lazım. O konuda kanunlar zaten var. Kanunda ne gerekiyorsa yaparız” yorumunu yaptı.

Kaynak:Haber Merkezi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.