Türkiye, seçimden sonra vites büyütecek

Türkiye, seçimden sonra vites büyütecek

Adalet ve Kalkınma Partisi (AKP) Konya milletvekili aday adayı olan ve yapılan temayül yoklamasında 5. sırada gösterilen Ahmet Kesik, gazetemizi ziyaret etti.

Merhaba gazetesi Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Arslan’la bir süre sohbet eden Ahmet Kesik, milletvekili görevinin verilmesi halinde Konya ve Türkiye için yapacaklarını anlattı. AKP’nin 12 Haziran’da yapılacak olan seçimlerden daha güçlü bir şekilde çıkacağına ve bunun da ülkeye daha çok güç vereceğine inandığını söyleyen AKP Konya milletvekili aday adayı Ahmet Kesik, “AKP için 3. dönem önemli bir dönem olacak. Sermaye tabana yayılacak. Yatırım ithalatı artacak. Konya bir üretim merkezi haline gelecek. Zaten bu yönde ilerliyoruz. Önümüzdeki dönem, bilginin daha çok önem kazandığı bir dönem olacak. Ayrışan dünyada batı halen krizin etkilerinden kurtulamamışken, Türkiye krizi fırsata çevirmeyi bildi. Türkiye artık Ar-Ge çalışmalarına daha çok önem veren bir ülke haline gelecek” diye konuştu.
Türkiye’nin seçimin ardından vites büyüteceğini söyleyen Ahmet Kesik, “Eğitime verilen destek, meyvelerini vermeye başlayacak. Seçimin ardından Türkiye daha büyük bir gelişme ve büyüme ivmesi kazanacak. Bu gelişme süreci Konya’ya da yansıyacak. Konya olması gereken konumda değil. Tarım sanayi ve hizmeti bir arada bulunduruyoruz. Bunları güçlendirecek projelere ihtiyacımız var. Girişimci ruhu eyleme dönüştüreceğiz” ifadelerini kullandı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.