Türkiye Gönüllüleri’nden ‘oy ver’ çağrısı

Türkiye Gönüllüleri’nden ‘oy ver’ çağrısı

Türkiye Gönüllüleri Konya İl Koordinatörleri Av. İskender Kalan ve Av. Mustafa Pektaş, seçim güvenirliğine ilişkin yapılan toplantıda Konya’daki seçmenlere seslendiler.

“Senin sesin verdiğin oydur, sen sandığı sessiz bırakma, biz sahip çıkarız, oy ver” sloganı ile sözlerine başlayan Kalan ve Pektaş, “Milletin iradesinin sandığa eksiksiz yansıması için vatanımızın her yerinde çalışan Türkiye Gönüllüleri olarak Konya’da da Ahırlı’dan Yalıhüyük’e 31 ilçemizde de verilen oylara sahip çıkacağız. Adaydan, partilerden ve siyasi farklılıklardan bağımsız olarak güvenilir bir seçim için el ele vererek sandığa, irademize ve geleceğimize sahip çıkıyoruz. Sen sandığa git ki Konya’nın iradesi de sandığa tam yansısın” ifadelerini kullandı.

adsiz-001.jpg

MİLLETİN İRADESİNE SAHİP ÇIK

Kalan ve Pektaş, oy vermenin büyük sorumluluk olduğunu belirterek, şu görüşleri dile getirdiler: “Vatandaş kimi isterse onu iş başına getirir. Millet ne derse o olur! Adil ve güvenilir bir seçim gerçekleştirmek bütün siyasi farklılıkların ötesine geçen büyük bir davadır. Bizim için bu bir Türkiye davasıdır. Dilersen sen de Türkiye gönüllülerine www.turkiyegonulluleri.org adresindeki ‘Gönüllü Ol’ butonuna basarak milletin iradesine sahip çıkmak için bize katılabilirsin.”

Toplantı müşahit ve okul temsilcisi eğitimi ile tamamlandı.

HERHANGİ BİR PARTİNİN KOLU DEĞİLİZ

Türkiye Gönüllüleri İl Koordinatörleri Av. İskender Kalan ve Av. Mustafa Pektaş, Türkiye Gönüllüleri hakkında kısa bilgilendirme yaptı. Kalan ve Pektaş sözlerini şöyle tamamladı:

“Türkiye Gönüllüleri seçimlerin adil, güvenilir ve tarafsız şekilde gerçekleşmesi için görev yapan, tamamen gönüllü insanlarla kurulmuş bir vatandaş inisiyatifidir. Dernek veya vakıf statüsü bulunmamaktadır. Herhangi bir siyasi partinin bir parçası, kolu, örgütü veya teşkilatına dâhil ya da ait değildir. Türkiye Gönüllüleri; kuruluş amacı, gönüllü ilkeleri ve yapısı gereği hiçbir şekilde bağış toplamayacak ve kabul etmeyecektir. Buna bağlı olarak Türkiye Gönüllüleri bünyesinde görev üstlenmek isteyen vatandaşlar, bu platformdan ayni ya da nakdi bir karşılık beklemez.”

EMRE ÖZGÜL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.