‘Türkiye egemen   bir devlettir’

‘Türkiye egemen bir devlettir’

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir kutlama mesaj yayımlayan Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca, “30 Ağustos zaferiyle milletimiz insanca yaşamanın hür, bağımsız ve egemen bir devlet olmakla gerçekleşebileceğinin tüm dünyaya göstermiştir”

30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle bir kutlama mesaj yayımlayan Deva Partisi Konya İl Başkanı Dr. Seyit Karaca, “30 Ağustos zaferiyle milletimiz insanca yaşamanın hür, bağımsız ve egemen bir devlet olmakla gerçekleşebileceğinin tüm dünyaya göstermiştir” diye konuştu.

Seyit Karaca mesajında Türk Milletinin 30 Ağustos Zafer Bayramını kutlayarak, “Bu zafer, sadece askeri bir başarı olarak kalmamış tarih sahnesinde, yeni bir Türk Devletinin doğmasına da zemin hazırlamıştır. Bu toprakları vatan kılmak için ecdadımızın ödediği bedeller ile milletimizin tüm dünyaya örnek olan mücadele azmi, sağlam temeller üzerine inşa ettiğimiz, her geçen gün gelişen ve büyüyen Cumhuriyetimizin en büyük güvencesidir. Bizler geçmişimizden aldığımız bu güç ve ilhamla Türkiye Cumhuriyeti’ni, her daim yüceltmeye devam edeceğiz” dedi.

HABER MERKEZİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum