Türkeş’in Torunundan Saatcı'ya Tam Destek

Türkeş’in Torunundan Saatcı'ya Tam Destek

MHP tarafından ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'ya MHP'nin kurucusu Alparslan Türkeş'in torunundan destek geldi.

MHP tarafından ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edilen Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı'ya MHP'nin kurucusu Alparslan Türkeş'in torunundan destek geldi. Saatcı'yı makamında ziyaret eden Onurhan Homriş, başkanı daha iyi yerlerde görmek istediklerini söyledi.

Demokratikleşme paketine atıfta bulunmak için hazırladığı Türkçe ve Kürtçe karışık bayram kutlama ilanları ile Türkiye gündemine oturan Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı, MHP Genel Merkezi tarafından ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edildi. Ülke genelinde büyük ses getiren olayın ardından Saatcı'ya her kesimden destek geliyor. Büyük Birlik Partisi'nin davette bulunduğu Saatcı'ya bir destek de MHP'nin kurucusu merhum Alparslan Türkeş'in torunundan geldi.

Bayram tatili nedeniyle Fethiye’de bulunan Türkeş’in torunu Onurhan Homriş, Başkan Saatcı’yı makamında ziyaret etti. Kendisiyle tanışmak ve ailesi ile birlikte Saatcı’ya olan desteklerini iletmek için bu ziyareti gerçekleştirdiğini belirten Onurhan Homriş, Saatcı'ya tam destek verdiklerini belirtti. Saatcı’yı İstanbul’dan takip ettiklerini söyleyen Onurhan Homriş, “Behçet Saatcı, MHP’nin en başarılı belediye başkanlarından bir tanesidir. Tanışma fırsatı bugüneymiş. Fethiye halkının da başkanımızı çok sevdiğini biliyoruz. İnşallah başarıları daim olsun. Başkanı destekliyor ve kendisini daha iyi yerlerde görmek istiyoruz.” ifadelerini kullandı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Fethiye Belediye Başkanı Behçet Saatcı da Alparslan Türkeş’in torununun işlerini yarıda keserek İstanbul’dan Fethiye’ye gelmesinin kendisini onure ettiğini söyledi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.