Turkcell Partner Program en başarılı iş ortaklarını ödüllendirdi

Turkcell Partner Program en başarılı iş ortaklarını ödüllendirdi

''Yılın En Başarılı Bireysel Mobil Uygulaması'', Rabarba'nın hayata geçirdiği ''Garanti Bankası 12 Dev Adam'' olurken, ''En Başarılı Kurumsal Mobil Uygulaması'' ise Pozitron'un geliştirdiği ''Yapı Kre

Turkcell Partner Program, geçen yılın en başarılı ürün ve servisleri geliştiren iş ortaklarını 10 ayrı kategoride ödüllendirdi.
     Turkcell'den yapılan açıklamaya göre, Turkcell Partner Program En Başarılı Ürün ve Servis Ödülleri'nde, Turkcell ekosisteminin en iyilerini belirleyen yarışmaya 107 başvuru geldi. En çok başvuru alan kategori, ''En Başarılı Mobil Uygulama'' kategorisi oldu.
     Akademisyenlerden ve sektörün uzman isimlerinden oluşan 16 kişilik bağımsız jüri 107 başvuruyu, yeni ve yaratıcı olması ve dünyada, Türkiye'de ya da Turkcell'de öncü olması, kullandığı mobil teknolojilerin çeşitliliği, en iyi müşteri deneyimi ve kullanım kolaylığı gibi kriterler doğrultusunda değerlendirdi.
     Açıklamada görüşlerine yer verilen Turkcell Genel Müdür Yardımcısı Selen Kocabaş, Turkcell Partner Program'ın bu yıl 10. yaşını kutladığını belirterek, şunları kaydetti:
     ''İlk kurulduğu yıl 15 iş ortağı ile hayatına başlayan bu yapı şu anda yüzlerce iş ortağıyla, yaklaşık 10 bin kişiye istihdam sağlayan, milyonlarca liralık ekonomi yaratan ve sadece Türkiye'de değil, dünyanın önde gelen şirketlerine verdikleri hizmetlerle de Türkiye'ye katma değer katan bir ekosisteme dönüşmüştür. Turkcell ile yola çıkan iş ortaklarımız artık sadece Turkcell ile değil, pek çok sektörde farklı şirketler ile yaptıkları işlerle de bireysel ve kurumsal müşterilerin hayatına değer katıyor, dünyada ilklere imza atıyor. Tamamen Türk bilgi birikimi ve mühendisleri tarafından geliştirilen ürün, servis ve uygulama sahibi iş ortaklarımızı bugün burada ödüllendirmek bizler için büyük mutluluk. Başta her zaman desteklediğimiz ve yanında olduğumuz iş ortaklarımız olmak üzere tüm ekosisteme Türkiye'ye böyle bir değeri yarattıkları için teşekkür ediyoruz.'' 
    
     -Yılın en iyi mobil uygulamaları bankacılık sektöründen çıktı-
    
     ''Yılın En Başarılı Bireysel Mobil Uygulaması'', Rabarba'nın hayata geçirdiği ''Garanti Bankası 12 Dev Adam'' olurken, ''En Başarılı Kurumsal Mobil Uygulaması'' ise Pozitron'un geliştirdiği ''Yapı Kredi Mobil Bankacılık Uygulaması'' oldu.
     Sporseverleri 12 Dev Adam ile iletişime sokabilmek için etkileşimli olarak tasarlanan ''Garanti Bankası 12 Dev Adam Uygulaması'' sayesinde televizyon reklamı başladığında kullanıcılar cep telefonlarıyla ekran karşısına geçerek reklamdaki topları yakalayarak hediyeler kazandı. Uygulama ikinci gününde en çok indirilen ikinci program oldu ve 56 bin kez indirildi.
     Pozitron'un ''Yapı Kredi Mobil Bankacılık Uygulaması'', Türkiye'de Blackberry, IPhone, IPad, Android ve HTML5 platformlarında aynı anda çalışan ilk uygulama oldu. Sistem ilk haftada AppStore üstünde 50 bin adet indirildi ve 5 ay içinde 200 binin üstünde farklı cihazda çalıştırıldı.
    
     -En Başarılı Sektörel Uygulama: 112 Acil
    
     Arvento'nun 112 Acil projesi, ''En Başarı Sektörel Uygulama'' olmayı başardı. Bu sistemle ambulansların acil durumlarda hastalara çok daha hızlı ulaşması sağlandı. Bu hizmet 81 ilde aynı anda başlarken ambulansların gideceği yerlere doğru yolları otomatik olarak akıllı sistemlerle çizildi, telsizle zor olan haberleşme daha hızlı ve güvenli hale getirildi.
     Giderek artan M2M uygulamaları arasında ise bu sene ödüle layık görülen Ortem, Turkcell ve Vestel işbirliği ile hayata geçirilen ''Akıllı Klima Yönetim Sistemi'' oldu. Türkiye'de bir ilk olan sistemle klimaların uzaktan cep telefonu ile yönetilmesi mümkün hale geldi.
     Turkcell İş Ortakları 2012 Ödül kategorileri ve kazananlar şöyle:
     ''En Başarılı Mobil Pazarlama Reklam Uygulaması, Pharos'un Axess Heryerde!, En Başarılı Mobil Pazarlama Kampanyası, Rabarba'nın Pepsi 2011 Yıl Sonu Kampanyası, En Başarılı İçerik Sağlayıcı, Tikle'nin Turkcell Reklam Destekli Paketler, En Başarılı Mobil Ödeme Çözümü, Mikro Ödeme, Kiosk Mobil Ödeme Sistemi ve Mybilet Uygulaması, En Başarılı Bireysel İş Ortaklığı Servisi /Kampanyası İnternetQ Şans Cep-T Kampanyası, Yılın En Başarılı Altyapı ve Uygulama Hizmet Sağlayıcısı, Done.''
     Geçen yıl boyunca üstün performans göstererek Turkcell'in Gold ve Silver üyesi olmaya hak kazanan iş ortakları da şöyle:
     ''Gold İş Ortakları: Arvento, Başarı, Buongiorno, Codec, Estabil, Ester, GDY Piksel, InternetQ, Mikro Ödeme, Mobiliz, Mobiltim, Paybyme Rabarba, Turatel, Univera. Silver İş Ortakları: Aerodeon, Artımobil, CMFCell, Figensoft, Hermes, Mobilgi, Narkoz, Pharos, Retromedya, Sade, Teknomart, Tikle, Zuma. Turkcellpartner.com etkin özel iletişim ödülü: Hermes.''

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.