Türk Telekom Spor’dan Başarıya Ödül

Türk Telekom Spor’dan Başarıya Ödül

Ordu’da gerçekleştirilen Ümitler Türkiye Şampiyonasına 45 ilden 500 sporcu katılmış ve Konya Türk Telekom Kulübü sporcularından Muhammed Ali Durukanlıcan, Ümitler Türkiye Tekvando Şampiyonası’nda 87 kiloda ikincilik elde etmişti.

1989 doğumlu Muhammed Ali  Durukanlıcan, 15 yıldır tekvando ile ilgileniyor. Çalışmalarını Konya Türk Telekom Spor Kulübü’ne bağlı olarak sürdüren Durukanlıcan’ın kariyerinde dört Türkiye üçüncülüğü ve bu yıl elde ettiği Ümitler Türkiye ikinciliği bulunuyor.
Düzenlenen ödül töreninde Konya Telekom İl Müdürü Mehmet Olcar şunları söyledi; “ Konya Türk Telekomspor olarak bünyemizde bulunan sporcularımıza maddi ve manevi olarak destek olmaktayız. Amacımız çocuklarımızın ve gençlerimizin kötü alışkanlıklardan alıkonularak spor yapmalarını sağlamaktır. Kulüp imkanları çerçevesinde başarılı sporcularımıza ilave ödüllerimiz olmaktadır. Bundan sonra da sporcularımıza destek ve ödüllerimiz artarak devam edecektir.”
Konya Türk Telekom Spor Kulüp Başkanı M.Murat Uslular ise” İl Müdürümüz Sayın Mehmet Olcar’ın maddi ve manevi desteklerinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. İl Müdürümüzün artarak devam eden desteği bizleri motive etmektedir. Kulüp yöneticilerimizin gayreti ile sporcularımıza elimizden geldiğince katkıda bulunmak ve onlara spor yapabilmeleri adına ortam hazırlamak çabasındayız. Amacımız Konya ili spor camiasına yeni ve başarılı sporcular kazandırmaktır.” Dedi.
 Konya Türk Telekomspor tekvando, futbol ve masatenisi branşlarında toplamda 145 faal lisanslı sporcuyu bünyesinde barındırmakta olup, bu branşlarda yine toplamda 11 takım halinde bölgesel ve ulusal müsabakalarda mücadele etmektedir.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.