Türk Ocaklarından Rektör Gökbel'e ziyaret

Türk Ocaklarından Rektör Gökbel'e ziyaret

Türk Ocakları Konya Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri göreve yeni başlayan Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel ile Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Tahir Akgemci ve Prof. Dr. Mustafa Şahini

Türk Ocakları Konya Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri göreve yeni başlayan Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel ile Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Tahir Akgemci ve Prof. Dr. Mustafa Şahin’i  ziyaret etti. Önceki gün gerçekleştirilen ziyarete Türk Ocakları Konya Şube Başkanı Op. Dr. Vedat Erden ile Yönetim Kurulu Üyeleri Prof. Dr. Yılmaz Koç, Prof. Dr Ümit Gürbüz, Prof. Dr Erdal Kalkan, Doç. Dr. Cemil Sungur ve Dr. Murat Ateş katıldı. Rektör Prof. Dr. Hakkı Gökbel ile görüşmede Türk Ocakları'nın kuruluşundan bu yana olan gelişiminden bahseden Op. Dr. Vedat Erden, şube başkanlığını yürüttüğü sekiz yıldan beri ülkedeki en aktif Türk Ocağı Şubesi olduklarını söyledi. Op. Dr. Erden, Türk Ocakları'nın yüz yıllık dergisi olan Türk Yurdu Dergisi'nin en fazla sayıda okuyucuya ulaştığı ilin Konya olduğunu ve sekiz yıl içerisinde toplam 200 civarında konferans düzenlediklerini bildirdi. Türk Ocakları'nın siyaset ve partiler üstü ve tamamen kültürel sahada faaliyet gösteren bir kuruluş olduğunu da vurgulayan Türk Ocakları Konya Şube Başkanı Op. Dr. Vedat Erden, 2012 yılının Ocağın 100'üncü kuruluş yılı olduğunu bu amaçla faaliyetlerini çok daha büyük ölçekte ve üniversite ile ortak olarak düzenlemek istediklerini söyledi.

Selçuk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel Türk Ocağını çok iyi tanıdıklarını faaliyetlerini yakından takip ettiklerini yönetim kurulunun neredeyse tamamının Selçuk Üniversitesi'nin öğretim üyelerinden oluşan Konya Türk Ocağına destek olmaktan mutlu olacaklarını belirtti. Samimi bir hava ile devam eden ziyaret sonunda Rektör Prof. Dr. Hakkı Gökbel ile bir hatıra fotoğrafı çektiren Türk Ocağı Konya Şubesi Yönetim Kurulu Üyeleri Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Tahir Akgemci ve Prof. Dr. Mustafa Şahin'i de makamlarında ziyaret etti.

HABER MERKEZİ

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.