Türk Kızılayı Eskişehir Kadın Kolları’ndan Anneler Günü’nde Hastane Ziyareti

Türk Kızılayı Eskişehir Kadın Kolları’ndan Anneler Günü’nde Hastane Ziyareti

Türk Kızılayı Eskişehir Şubesi Kadın Kolları üyeleri, Anneler Günü dolayısı ile Onkoloji ve Nöroloji bölümünde yatmakta olan anneleri ziyaret etti. Ziyaret sırasında sohbet edip, onlara moral olmaya ç...

Türk Kızılayı Eskişehir Şubesi Kadın Kolları üyeleri, Anneler Günü dolayısı ile Onkoloji ve Nöroloji bölümünde yatmakta olan anneleri ziyaret etti. Ziyaret sırasında sohbet edip, onlara moral olmaya çalışan üyeler duygusal anlar yaşadı.

Şube Başkanı Yüksel Girgin, ziyaretle ilgili yaptığı açıklamada, “Annelerimiz bizim en değerli varlıklarımızdır. Hayatımıza ait güzelliklerin başında hep annelerimizin bize öğrettikleri ve bizim için yaptıkları gelir. Gerçek sevgi ve merhameti görmek isteyenler annelerimize bakmalıdırlar. Onların her bakışında sevginin ayrı bir yanı keşfedilir. Türkiye’nin en akil yürekleri olan annelerimiz, bütün sorunlarımızın çözümünde de en büyük teminatımız ve anahtarımızdır. Ayrıca bu önemli günde hastanede yatmakta olan annelerimizi utanmayan Kadın Kollarımıza şükranlarımı sunuyorum. Herkese anne sevgisi ile dopdolu bir ömür diliyorum" dedi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.