Türk insanı bu tarihte benzin ve motorini çok ucuza alacak! Müjde verildi

Türk insanı bu tarihte benzin ve motorini çok ucuza alacak! Müjde verildi

Türkiye'de benzin ve motorine gelen aşırı zamlar vatandaşı bunalttı. Müjde ise gecikmedi. Türkiye bu tarihte hem benzini hem de motorini çok ucuza alacak.

Türkiye'de benzin ve motorin fiyatlarının düşük olması büyük önem taşıyor. Akaryakıta her zam geldiğinde tüm piyasayı etkilediği için fiyatların düşük olması önemli. Son 1 ayda ise benzin ve motorine 15 liradan fazla zam geldi.

zam-bitti-indirim-var.webp

Vatandaş bu zamlarla neye uğradığını şaşırdı. Markette satılan salatalık bile motorine gelen zamdan etkilendi. 1 kilo salatalık bu zamlardan önce 10 liraya satılırken şuan 13-15 liraya satılır oldu. Nakliye masraflarıyla salatalık dahil tüm market ürünlerine zam geldi.

zamlar.webp

Vatandaş ise bu zamların ne zaman duracağını merak ediyor. Benzin ve motorin pahalı olduğu için arabaya binmeye korkan Türk insanına müjdeli haber gecikmedi. Bahsi geçen müjdeye göre bu tarihten itibaren Türk insanı benzin ve motorini çok ucuza alacak.

zam-devam.jpg

Cumhurbaşkanı Erdoğan müjdeli haberi vatandaşla paylaştı. Erdoğan'ın açıklamalarına göre Türkiye iki şehirde daha petrol rezervi keşfetti. Söz konusu şehirlerin Rize ve Ordu olduğu açıklandı. Bu petrol keşfiyle Türkiye'de benzin ve motorinin ucuzlayacağı söyleniyor. Konuya ilişkin tarihin ise yakın zamanda açıklanması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
55 Yorum