Turizm Fakültesi Öğrencileri Otel Müdürleri Ve Aşcıbaşları İle Buluştu

Turizm Fakültesi Öğrencileri Otel Müdürleri Ve Aşcıbaşları İle Buluştu

Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencileri, ‘Hukukun Temel Kavramları’ dersi kapsamında Eskişehir’de faaliyet gösteren otellerin işletme müdürleri ve aşçıbaşlarıyla bir araya geldi.Etkinlik, Tu...

Anadolu Üniversitesi Turizm Fakültesi öğrencileri, ‘Hukukun Temel Kavramları’ dersi kapsamında Eskişehir’de faaliyet gösteren otellerin işletme müdürleri ve aşçıbaşlarıyla bir araya geldi.

Etkinlik, Turizm Fakültesi Dekanlığı’nın katkılarıyla Anadolu Üniversitesi Hukuk Fakültesi İş ve Sosyal Güvenlik Anabilim Dalı Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Özgür Oğuz, Hukukun Temel Kavramları dersi kapsamında düzenlendi. Otel işletme müdürleri ve aşçıbaşları, geleceğin turizmcileri olacak öğrencilere sektör hakkında genel bilgiler verdi. Turizm sektöründe başarıya ulaşmış otel müdürleri ve aşçılar, edindikleri tecrübeleri paylaşarak, turizm öğrencilerinin çalışacakları alanlarda bilgi sahibi olmalarını sağladı. Yoğun ilgi gösterilen etkinlikte öğrenciler, turizm sektörü ile ilgili merak ettikleri soruları katılımcılara sordu.

Öte yandan teori ve uygulamanın buluşturulduğu Hukukun Temel Kavramları dersi için önümüzdeki haftalarda da sektör temsilcilerinin öğrencilerle buluşturulmaya devam edeceği bildirildi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.