Tunç Soyer Seferihisar’da Farklı Kazandı

Tunç Soyer Seferihisar’da Farklı Kazandı

İzmir'in Seferihisar ilçesinde CHP’den yeniden aday olan mevcut Belediye Başkanı Tunç Soyer, yüzde 54 oy oranıyla yeniden seçildi.

İzmir'in Seferihisar ilçesinde CHP’den yeniden aday olan mevcut Belediye Başkanı Tunç Soyer, yüzde 54 oy oranıyla yeniden seçildi. En yakın rakibine 15 puan fark atan Soyer, 2009 seçimlerine göre oyunu 11 puan arttırdı.

Başkan Soyer, sonuçların açıklanmasının ardından ilçe merkez seçim bürosu önünde bekleyen vatandaşlarla buluştu. Eşi Neptün Soyer ile kızları Duygu ve Defne’yle sahneye çıkan Soyer, öncelikle Seferihisarlılara teşekkür etti. Bu güvene yine layık olmak için elinden gelenin fazlasını yapmaya çalışacağını belirterek, “Bu seçime girerken aklımızda tek bir şey vardı, o da yüzde 50’yi geçmek. Şimdi bunu başardık ama biz bazıları gibi bize oy vermeyenlere sırtımızı dönmeyeceğiz. Yine herkese, tüm Seferihisar’a belediye başkanlığı yapacağız. Seferihisar için canımı dişime takacağıma söz veriyorum. Gücüm ne kadar yetiyorsa sonuna kadar elimden geleni yapacağım.” dedi. CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.