Tüfekçi'den liste yorumu

Tüfekçi'den liste yorumu

AK Parti'nin Konya listesinde 11. sırada yer alan Harun Tüfekçi, sıranın önemli olmadığını belirterek ''Listede yer almak büyük şeref'' dedi

Konya Milletvekili Harun Tüfekçi, AK Parti Seydişehir Seçim Bürosu'nda aday listeleriyle ilgili gelişmeleri değerlendirdi.
 
''24. dönem aday listeleri ülkemiz için hayırlı olsun'' diyen Tüfekçi AK Parti'nin bir neferi olduğunu her fırsatta dile getirdiğini söyledi.
 
Listede iki dönem yer almanın ve vekillik yapmanın gururunu yaşadığını kaydeden Tüfekçi, şunları kaydetti:
 
''3. dönem listeye girmiş olmak bizim için gururların üzerinde büyük bir nişane, taç oldu. Başbakanımıza şükranlarımızı ifade ediyorum. Biz baştan beri diyorduk AK Partide siyaset yapmak mahalle temsilcili olmaktan tutun da milletvekiline kadar büyük bir şereftir. Önemli olan sıra değil, listede yer alabilmek büyük şeref. AK Parti Türkiye'nin partisidir. AK Partinin ve Türkiye'nin geleceğinin açık olduğunu söylemek istiyorum. Bizler teşkilatlarımızla birlikte mücadele vereceğiz. Çalışmalarımızda bizleri yalnız bırakmayan il, ilçe, gençlik ve kadın kollarına teşekkür ediyoruz.''
 
Tüfekçi, vatandaşlara da seslenen Tüfekçi ''Sivil Anayasayı değiştirecek gücü bize verin. Çünkü bu gücü kullanabilecek tek parti AK Parti'' dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.