TÜFAD Konya Şubesi’nden  Özgökçen’e hayırlı olsun ziyareti

TÜFAD Konya Şubesi’nden Özgökçen’e hayırlı olsun ziyareti

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği(TÜFAD) Konya Şubesi Yönetim Kurulu , Konyaspor Kulübü Başkanı Fatih Özgökçen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Ziyaret TÜFAD Konya Şube Başkanı İsmet Karababa, Asbaşkanlar Abdüllatif Ünlüzeybek, Mehmet Tavukcu, Yönetim Kurulu üyeleri Doç. Dr. Mehmet Fatih Yüksel, Abdullah Yaman Fikret Tansal, Ali Rıza Özen hazır bulundu.
Ziyaretle ilgili açıklama yapan İsmet Karababa şunları söyledi: “ Fatih Özgökçen Başkanımıza ve kendilerinin nezdinde ekip arkadaşlarına hayırlı olsun temennilerimizle başarılar diledik.
Başkanımızın, Konyaspor’umuzun yeni sezon hazırlıkları ve gelecek hedefleriyle ilgili duygu, düşünce ve hedefleri bizleri gelecek adına umutlandırmış ve mutlu etmiştir.
TÜFAD ve Şubemizin işleyişi ve ilimizin antrenör potansiyeli başta olmak üzere; Konya ve Konyaspor’un Fair Play tarihi konusunda bilgi verdik.
Benim antrenörlüğüm zamanında Konyaspor Genç Takımı’nın Konyaspor Kulübünün Türkiye ve Dünya da aldığı Fair Play Ödüllerine, ödül alan Genç Takımımızın futbolcusu Tarkan Esmer’in antrenörlük yaşamında Türkiye’de aldığı fair play ödülleri ile kazanılan bu özellik Türkiye’de hiç bir kulübe nasip olmamıştır. Konyaspor Kulübümüzün bu örnek özelliği her platformda dillendirilmeli, 100. Yıl kutlamaları içerisinde değerlendirilmelidir diyerek görüşlerini paylaştım”

SPOR SERVİSİ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.