TSYD sporcuları ödüllendirdi

TSYD sporcuları ödüllendirdi

Türkiye Spor Yazarları ve Spor Kulübü Derneği Konya Şubesi yönetim kurulu, Uluslararası ve Ulusal yarışmalarda dereceye giren başarılı sporcuları ödüllendirdi

CIRT TAKDİM ETTİ

İşitme Engelliler Dünya Şampiyonası ve yurt içerisinde gerçekleştirilen çeşitli turnuvalarda dereceye giren Tekvandocuların ödüllerini, derneğin Müdürü Yüksel Cırt takdim etti. Cırt, dernek olarak sporcuların başarılarından duyulan memnuniyeti ve sevinci dile getirdi ve tüm Tekvandocuların başarılarını devam ettireceklerine inandıklarını sözlerine ekledi.

BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

Milli Takım ve TSYD Spor Kulübü Tekvando antrenörü Hüseyin Toprak ise, “Her zaman sporun ve sporcunun yanında olan TSYD Konya Şube Başkanı Recep Çınar, yönetim kuruluna, sporcu aileleri ve antrenörler olarak teşekkür ediyoruz. Daha büyük başarılara imza atacağımıza inanıyoruz” dedi. TSYD tarafından ödüllendirilen sporcular ve aldıkları dereceler şöyle: "19-22 temmuz 2016’da Samsun’da yapılan Deaf Dünya şampiyonasında, +67 kiloda Dünya birinci olarak altın madalya alan Selver Şeker. Aynı şampiyonada üçüncü lük kürsüsüne çıkan ve ülkemize bronza madalya kazandıran, 67 kiloda Gülçin Şeker.Yurt içi turnuvalarda , 68 kiloda gençler Türkiye 2. ve 3’sü Mahmut Can Karaman. 57 kiloda minikler Türkiye 2’cisi Musab Aydın.. Antalya 14-17 Şubat 2016 tarihlerinde gerçekleştirilen Turkish Open şampiyonasında 46 kiloda ikinci olan Saliha Küçüksolak. Gençler Türkiye şampiyonasında 44 kiloda 3’üncülük kürsüsüne çıkan Nilufer Mahire Bülbül. Türkiye şampiyonası Deaf Türkiye 3’üncüsü 57kg Selma Canlı. Antalya’da 7-8 Şubat’ta yapılan Minikler Avrupa Şampiyonası ikincisi Yusuf Toprak. Aynı şampiyonada 48 kiloda üçüncü olan Nuran Ulutaş. Çanakkale’de Minikler Türkiye Şampiyonasında 30 kiloda üçüncü olan Abdullah Sönmez."

200-003.jpg

Etiketler :
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.