Tskb, Avrupa Uzun Vadeli Yatırımcılar Birliği’nin Kurucuları Arasında

Tskb, Avrupa Uzun Vadeli Yatırımcılar Birliği’nin Kurucuları Arasında

Türkiye’nin ilk özel kalkınma ve yatırım bankası TSKB, uzun vadeli finansman sağlama konusunda Avrupa’nın en etkin 16 finans kuruluşunca, Avrupa Bölgesi’ndeki büyümenin daha sürdürülebilir, planlı ve kapsamlı olmasını desteklemek amacıyla hayata geçirile.

Türkiye’nin ilk özel kalkınma ve yatırım bankası TSKB, uzun vadeli finansman sağlama konusunda Avrupa’nın en etkin 16 finans kuruluşunca, Avrupa Bölgesi’ndeki büyümenin daha sürdürülebilir, planlı ve kapsamlı olmasını desteklemek amacıyla hayata geçirilen Avrupa Uzun Vadeli Yatırımcılar Birliği’nin (the European Association of Long-Term Investors - ELTI) kurucuları arasında yer aldı.

TSKB Genel Müdürü Özcan Türkakın, konuyla ilgili açıklamasında, “Sürdürülebilir büyümeyi destekleyen Avrupa Uzun Vadeli Yatırımcılar Birliği oluşumunun kurucuları arasında yer alan tek Türk bankası olmak bize ayrı bir gurur yaşatıyor. Avrupa Birliği kurumları arasında resmen tescil edilerek bir tüzel kişiliğe kavuşan Avrupa Uzun Vadeli Yatırımcılar Birliği, bu haliyle uzun vadeli finansman gerektiren yatırımlara dönük önemli platformlardan biri olacaktır.” dedi.
CİHAN

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.