Transferde  fiyasko

Transferde fiyasko

Tümosan Konyaspor yeni sezon öncesinde henüz istediği transferleri yapamadı. Yeşil-beyazlı ekip mali kriz problemi ile başa çıkarak transfer yapmak için yoğun çaba harcıyor.

Konyaspor şuana kadar Marlos Moreno ile anlaşma imzaladı taraftarı heyecanndıran Niang transferi ise olumsuz sonuçlandı

Tümosan Konyaspor’da yeni sezon hazırlıkları Erzurum’da devam ediyor. Yeşil-beyazlı ekipte yönetim ise transfer için yoğun mesai harcıyor. Konyaspor yönetimi mali kriz problemi ile başa çıkarak transfer yapmak için yoğun çaba harcıyor. Anadolu Kartalı şuana kadar Marlos Moreno ile anlaşma imzaladı taraftarı heyecanndıran Niang transferi ise olumsuz sonuçlandı. Sezon başında 5-6 tranfser yapacaklarını ifade eden Konyaspor yönetimi şuana kadar sadece tek oyuncu ile anlaşma sağlaşım durumda
TÜMOSAN Konyaspor’un kadrosuna katmak istediği M’Baye Niang transferinde pürüz çıktı. Serbest oyuncu statüsünde olan oyuncunun transferinde ailevi nedenlerden dolayı anlaşma sağlanamadığı öğrenildi.
Yeşil-beyazlı ekip, golcü transferi için dört bir koldan çalışmalarına devam ediyor. Yönetimin transfer listesinde bulunan ve teknik direktör Aleksandar Stanojevic’in onay vermesi durumunda transferi resmiyete dökeceği M’Baye Niang defteri kapandı.
İsmi gündeme geldiği günden itibaren oyuncuyu detaylıca araştıran 49 yaşındaki çalıştırıcı, bazı özel nedenlerden dolayı transfere onay vermediği aktarıldı.
Konyaspor yönetiminin diğer forvet oyuncusu alternatiflerine yöneldiği ve Konya’daki 3.etap kamp çalışmasına en az bir golcüyü kadroya dahil edeceği de gelen bilgiler arasında.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum