Transfer hareketliliği yeniden başladı

Transfer hareketliliği yeniden başladı

Atiker Konyaspor’da hareketlilik yeniden başladı. Geçtiğimiz hafta transferde ilk imzaları attıran Konyaspor’da bayram süresinde sessizlik yaşanırken, bayramın sona ermesiyle yeniden hareket başlıyor.

Atiker Konyaspor’da hareketlilik yeniden başladı. Geçtiğimiz hafta transferde ilk imzaları attıran Konyaspor’da bayram süresinde sessizlik yaşanırken, bayramın sona ermesiyle yeniden hareket başlıyor. Şu ana kadar 2 transfer yapan Atiker Konyaspor'da transfere bayram sonrası devam edecek. Traore ve Bourabia transferi için günlerdir yoğun bir mesai harcayan yeşil-beyazlı yönetim, transfer çalışmalarına bayramdan sonra kaldığı yerden devam edecek. Konyaspor’un şimdiki hedefi kaliteli bir golcü ve stoper transferi yapmak. Transfer komitesinin özellikle kombine ve forma satışlarını artırma adına yıldız bir golcü transferi yapacağı belirtildi.

GOL MAKİNASI ARIYOR

Yeni sezonda daha çok hücum futbol mantalitesi ile hareket edecek olan Atiker Konyaspor’da bu oyun sistemine uyacak golcü oyuncu arayışı içiresine girdi. Ioan Hora’dan beklediği verimi alamayan yeşil-beyazlı ekip bu oyuncunun yerine Bajicle birlikte takımın gol yükünü sırtlayacak ve taraftarı heyecanlandıracak isimlerin peşinde. 

 VOLKAN VE JONSSON ALTERNATİF OLABİLİR

Stoper mevkiine alternatif isimler transfer etmek isteyen Atiker Konyaspor’da Volkan Fındıklı ve Jens Jonsson geçtiğimiz sezonda teknik direktör Aykut Kocaman tarafından stoper mevkiinde  görevlendirilmişti. Fındıklı Anadolu Selçukspor’da stoper oynarken Aykut Kocaman tarafından Atiker Konyaspor’da ön libero oynamaya başladı. Volkan ve Jens Jonsson Mustafa Reşit Akçay tarafından da bu şekilde değerlendirilebilir. Reşit Akçay stoper mevkiine bu şekilde bir alternatif üretirse transfere gerek kalmayabilir.

SOL BEK ARAYIŞI SÜRÜYOR

Atiker Konyaspor’un Özbekistan’ın Bunyodkor takımında forma giyen sol bek Akramjon Komilov ile ilgilendiği iddia edildi. Özbekistan medyasında yer alan haberlere göre Barry Douglas’ın ayrılması durumunda Konyaspor, Özbek futbolcuyu renklerine bağlamak istiyor. 21 yaşındaki genç oyuncu Bunyodkor takımının altyapısından yetişti. Genç oyuncu bu sezon takımı ile 10 lig, 5 de Asya şampiyonlar ligi mücadelesine çıktı. Komilov’un Asya Şampiyonlar Ligi’nde de bir golü bulunuyor. Özbek oyuncu ülkesinin milli takımında da bu sezon ilk kez forma giydi.

BURAK TAŞPINAR

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum