Transfer beceriksizliği

Transfer beceriksizliği

Atiker Konyaspor yönetimi bu sezona transferdeki beceriksiz ve yanlış hamleleri ile damga vurdu.

Atiker Konyaspor bu sezon transferde büyük hatalar ve hayal kırıklıkları yaşadı. Konyaspor yönetimi  yaptığı yanlış transferlerle kulübü büyük bir mali yükün altına sokarken  bu hatasını yeniden yapacağı transferlerle  telafi etmek istiyor.

MİLYONLAR ÇÖPE GİTTİ  

Sezon başında büyük umutlarla takıma transfer edilen ancak beklenen performansı gösteremeyen forvetler Malick Evouna, Imoh Ezekiel, Patrick Eze tam bir hayal kırıklığı yaşatırken bu oyunculara verilen paralar boşa gitti. Ezekiel ile yollar ayrılırken Eze Denizlispor’a kiralandı. Ayrıca Eren Albayrak’ın da müzmin sakat olması yine Konyaspor’un transferde başarısız bir hamlesi olarak tarihe geçti.     

HENÜZ DEVRE ARASI TRANSFERİ YAPILMADI

İlk devreyi büyük hatalar ve hayal kırıklıkları ile kapatan Atiker Konyaspor yönetimi devre arasında transfer yaparak  başarı yakalamak ve ilk yarı hatalarını telafi etmek istiyorlar. Ancak şuana kadar gerçekleşen bir transfer olmadı. Kadrosuna 3 forvet, bir ön libero ile bir de kanat transferi yapacak olan yeşil-beyazlı ekipte  Yatabare transferinin tamam olmasına rağmen hala imza attıramayışı da transferdeki başka bir beceriksizliği oldu  Teknik direktör Mehmet Özdilek, yönetimden yapılacak bazı takviyelerin Antalya kampına yetişmesini istemişti. Ancak şu ana kadar transferi açıklanan ve kampa dahil edilecek oyuncu yer almıyor.  Yaklaşık 2 aydır transfer çalışması yapan ve devre arası kampına yeni transferlerle girmeyi amaçlayan yeşil-beyazlıların bu beklentisi gerçekleşmeyecek gibi gözüküyor. Bir çok oyuncunun adının Konyaspor ile anılmasına rağmen bugün başlayacak kamp çalışmaları öncesindeki sessizlik ise moral bozuyor.

KİRALIK OYUNCULAR  GERİ DÖNDÜ

Sezon başından buyana transferde büyük hatalar yapan Atiker Konyaspor yönetimi kiralık oyuncu politikasında da başarılı olamadı.  Samsunspor’a gönderilen Abdülkerim Bardakçı  parasını alamadığı için geri döndü. Çaykur Rizespor’a gönderilen Halil İbrahim Sönmez ve Adana Demirspor’a kiralanan Candemir Aktav da geri dönen oyuncular oldu. Son olarak Kadir Kaan Özdemir’in de kiralık gittiği Elazığspor’dan iki kulübün anlaşamaması üzerine geri döneceği iddia edildi. Transferde yaşanan tüm bu  olumsuzluklar yönetimin transfer politikasının karşılığı olarak gösteriliyor.

FERHAT TÜRKOĞLU

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum